Een jubilaris bij Oker en open repetitie!

Gepubliceerd op 23 augustus 2023 om 19:59

Wij hebben met zijn allen genoten van de heerlijke Summervibes samen met Fanfare Vriendenkring op 8 juli op het plein! Wat een geweldig publiek hadden we ook!

Dinsdagavond 11 juli had Zang & theatergroep Oker de afsluitende repetitie vóór de zomervakantie.  Een uurtje fijn zingen en daarna het traditionele ijs eten bij De Papegaai.

JUBILARIS PAULIEN PETERS

Bij de mededelingen werd er extra aandacht geschonken aan het 50-jarig jubileum van Paulien Peters. Dit was voor haar geheel onverwachts.

Paulien is al 50 jaar enthousiast en fanatiek lid van Oker (en alle andere namen die Oker heeft gekend, ooit gestart onder de naam Jongerenkerk).

Zij werd bedankt voor zoveel trouwe jaren inzet! Zij kreeg een mooi boeket bloemen en een fotoboek met leuke momenten van de afgelopen 50 jaar overhandigd.

OPEN REPETIE 5 september!

Zang & theatergroep Oker is op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen!
U bent van harte welkom op de open repetitie op 5 september in De Pit in Overloon!
Heb je áltijd al willen zingen ...?!
Maak je thuis wel eens theater ...?!
Iedereen vanaf 16 jaar is welkom op de open repetitie-avond in De Pit in Overloon!
Zowel mannen als vrouwen zijn welkom! Wij hopen dat ook mannen zich zullen melden!
De repetities vinden altijd plaats op dinsdagavond van 20.00 - 22.00 uur in De Pit. De open repetitie is op 5 september a.s. Aanmelden kan (maar hoeft niet) via info@oker-overloon.nl of via een van de leden. Verhinderd op 5 september? Neem dan even contact op voor een andere datum!

Tot ziens bij Oker!!!

Voor meer informatie over Oker kunt u ook kijken op www.oker-overloon.nl.