overloon nieuws

Zit-combidansen

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 10:51

In de zomerperiode hebben veel senioren genoten van hun welverdiende vakantie, maar nu is het tijd om weer te beginnen met dansen. Welzijn Ouderen Boxmeer biedt verschillende dansvormen aan voor senioren, zoals country-line, zit-combidansen en werelddansen. De docenten Annie van Diessen, Nellie Nabuurs, Ans van Eeden, Marga Cuppen en Ans Verstegen willen hier extra aandacht aan besteden, omdat veel senioren niet op de hoogte zijn van de startdatum van de danslessen na de zomervakantie.

Natuurlijk zijn de dansers/senioren voor de vakantie geïnformeerd over de startdatum van de lessen. Maar toch zijn er velen die niet aanwezig zijn bij de eerste lessen. Na de vakantieperiode is het ritme helaas een beetje zoekgeraakt. De dansdocenten begrijpen dit en willen daarom de start van de danslessen extra onder de aandacht brengen.

 

De zit-combidansen starten op dinsdag 5 september om 13.00 uur in De Pit in Overloon onder begeleiding van Nellie Nabuurs. Voor de country-line lessen zijn er verschillende opties. De danslessen voor gevorderden beginnen ook op dinsdag 5 september in De Pit in Overloon, om 14.00 uur. Voor beginners zijn er drie opties: op dinsdag om 15.00 uur en 16.00 uur, en op woensdag om 15.30 uur. Ook in De Pit in Overloon worden de country-line lessen gegeven door Ans Verstegen. Op woensdag om 16.30 uur is er nog een extra les voor gevorderden.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in de danslessen, dan is het mogelijk om in overleg een kijkje te nemen en/of deel te nemen aan enkele lessen. In de meeste dansgroepen is er nog voldoende ruimte om aan te sluiten.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de coördinator seniorenactiviteiten van het betreffende dorp, Maria Hendriks. Zij is bereikbaar via mariahendriks1948@gmail.com of op 0478-641963.

 

Dus senioren, pak uw dansschoenen weer uit de kast en kom gezellig met ons dansen! We kijken ernaar uit om u weer te zien.

 

Voor meer informatie op de website van samenboxmeer samenboxmeer.nl


«   »