weekoverzicht

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 18:09

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

Samenspeelactiviteiten bij speelplek Gewoon Buiten

Het buitenspeelseizoen is in volle gang. Door heel het land kan weer volop worden gespeeld bij de speeltuinen in jouw woonomgeving. Zo ook bij speeltuin Gewoon Buiten, museumpark 1 in Overloon.

Lees meer »

 

Zit-combidansen

27 aug. 2023 10:51

In de zomerperiode hebben veel senioren genoten van hun welverdiende vakantie, maar nu is het tijd om weer te beginnen met dansen. Welzijn Ouderen Boxmeer biedt verschillende dansvormen aan voor senioren, zoals country-line, zit-combidansen en werelddansen. De docenten Annie van Diessen, Nellie Nabuurs, Ans van Eeden, Marga Cuppen en Ans Verstegen willen hier extra aandacht aan besteden, omdat veel senioren niet op de hoogte zijn van de startdatum van de danslessen na de zomervakantie.

Lees meer »

 

Kan iedereen mee kan doen in het Land van Cuijk?

26 aug. 2023 19:55

Een inclusieve samenleving waar iedereen mee kan doen is wat we allemaal willen, toch? Hoe gaat dit nu en wat kunnen we beter doen in het Land van Cuijk?

Lees meer »

 

Dagworkshop op verhaal komen

26 aug. 2023 18:31

Op vrijdag 22 september 2023 organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes bij ’t Helder in Overloon de workshopdag ‘Op verhaal komen’.

Lees meer »

 

Op pad met Groeter Theo op ontdekkingstocht in Overloon

26 aug. 2023 13:42

Wil jij ook zo'n avontuur beleven? Ga op pad met onze lokale gidsen, oftewel 'groeters' die je meenemen naar unieke plekken in het Land van Cuijk en je de verhalen achter de locaties vertellen.

Lees meer »

 

Grote brand in Boxmeer

25 aug. 2023

Grote brand in een leegstaand winkelpand in Boxmeer. Het pand aan de Steenstraat 28 is volledig afgebrand. Er is daarbij geen asbest vrijgekomen. De omliggende panden, nummer 24, 26, 30, 32 en 34 zijn ontruimd. Alle betrokkenen zijn opgevangen of ondergebracht.

Lees meer »

 

Geslaagde De Lónse Kermis

24 aug. 2023 16:55

De Lónse Kermis in Overloon kan terugkijken op een geslaagde editie. Ondanks enkele regenbuitjes en een wat druilerige zaterdag, waren de weergoden over het algemeen goed gezind en was de temperatuur perfect voor een bezoek aan de kermis.

Lees meer »

 

Een jubilaris bij Oker en open repetitie!

23 aug. 2023 19:59

Wij hebben met zijn allen genoten van de heerlijke Summervibes samen met Fanfare Vriendenkring op 8 juli op het plein! Wat een geweldig publiek hadden we ook!

Lees meer »

 

open repetitie

23 aug. 2023 16:06

Wij hebben met zijn allen genoten van de heerlijke Summervibes samen met Fanfare Vriendenkring op 8 juli op het plein! Wat een geweldig publiek hadden we ook!

Lees meer »

 

Clubkampioenschappen

23 aug. 2023 10:38

Op zondag 27 augustus vinden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats bij Rijvereniging Overloon. Vanaf 11 uur ben je welkom op ons clubterrein aan de Vredepeelweg in Overloon

Lees meer »

 

Harmonisatie servicepunten bibliotheekwerk

22 aug. 2023 15:04

In het raadsvoorstel voor de harmonisatie van het bibliotheekwerk wordt niet gesproken over de harmonisatie van de servicepunten. Er wordt wel gesproken over een verouderde collectie in Sint-Anthonis en Grave, na bezuinigingen vanuit de voormalige gemeenten.

Lees meer »

 

Anarupa speelt Helende Mantra’s & verStillende Songs

22 aug. 2023 13:13

Op zondag 10 september aanstaande speelt ANARUPA Helende Mantra’s & verStillende Songs in de prachtige locatie van Ontmoetingspunt ’t Helder inOverloon.

Lees meer »

 

accu led parren gestolen

22 aug. 2023 10:50

Bij Grand Grand Café effe overloon streven ze ernaar om een gezellige sfeer te creëren voor hun gasten. Om dit te bereiken maken ze gebruik van verschillende elementen, zoals muziek en verlichting. Helaas ontdekten ze vanochtend dat er na de avond ervoor een van de accu led parren ontbreekt.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

22 aug. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »

 

Sleutel van het circus

21 aug. 2023 11:34

De Sleutel van het circus is een familievoorstelling over het circus gemaakt door Douwe van Oven. In de voorstelling gaat hij op zoek naar de hoge hoed, de snor en de jas van zijn opa, de circusdirecteur. Onderweg ontmoet hij vreemde circusfiguren zoals de behendige jongleur, de sterke acrobaat, de Oriëntaalse fakir en de mysterieuze tovenaar, die allemaal spectaculaire circustrucs laten zien.

Lees meer »

 

vlechten bij Buurtcamping Heeswijkse Kampen

21 aug. 2023

De laatste middag tijdens de 3-daagse Buurtcamping aan de Heeswijkse Kampen in Cuijk werd voor de campinggasten creatief gevuld met het vlechten van wilgentenen.

Lees meer »

 

Lonse Buitenbios

21 aug. 2023 09:45

Op zondag 27 augustus draait de films Bohemian Rhapsody (Queen) in het Openluchttheater Overloon. Om 20:30 uur verwelkomen we u met een drankje (bij de prijs inbegrepen) en kunt u relaxt naar uw plaats op de tribune gaan. De kussens hebben we al voor u klaar gelegd.

Lees meer »