SSS’18 en Volharding voor het eerst in tijden weer tegen elkaar

Gepubliceerd op 3 september 2023 om 18:03

De derby tussen SSS'18 en Volharding was een langverwachte wedstrijd die plaatsvond op zondag 3 september in Overloon. Het was de eerste keer in lange tijd dat deze twee teams weer tegen elkaar speelden. De wedstrijd maakte deel uit van de districtsbekercompetitie. Uiteindelijk behaalde Volharding een overwinning met een score van 3-2.

De spanning was voelbaar in de lucht terwijl beide teams het veld betraden. Het publiek was in grote getalen aanwezig om getuige te zijn van deze langverwachte derby. De geschiedenis tussen SSS'18 en Volharding heeft altijd voor een intense rivaliteit gezorgd, en deze wedstrijd was dan ook van groot belang voor beide clubs.

Na afloop van de wedstrijd was er een afterparty met live muziek. Het publiek en de spelers konden samen genieten van een gezellige sfeer.Deze derby had alles wat je van zo'n wedstrijd verwacht: spanning, strijd en bovenal sportiviteit.

De derby der derby's tussen SSS'18 en Volharding heeft de harten van voetbalfans weer sneller laten kloppen. Beide clubs hebben laten zien wat ze waard zijn en hebben een geweldige wedstrijd op de mat gelegd. Dit smaakt naar meer en het belooft een spannend voetbalseizoen te worden voor zowel SSS'18 als Volharding.

Met de herinnering aan deze derby nog vers in het geheugen kijken de spelers en het publiek nu alweer uit naar de volgende ontmoeting tussen deze twee teams. De rivaliteit blijft bestaan, maar bovenal overheerst het respect voor elkaars talent en passie voor het spel. De derby der derby's tussen SSS'18 en Volharding is een evenement dat niet mag worden gemist voor elke voetballiefhebber.

Volharding voorkomt op valreep bekerblamage tegen SSS’18

Volharding heeft zondagmiddag op bezoek bij buurman SSS’18 de eerste bekerwedstrijd van het seizoen in de extra tijd naar zich toegetrokken: 2-3. Daarmee voorkwamen de roodwitten in extremis een hele valse start in het nieuwe seizoen. Beide ploegen hadden een beroerde voorbereiding, alle oefenduels van zowel SSS’18 als Volharding gingen verloren.

In de eerste helft was Volharding vanaf acquit de ploeg met het initiatief. Het tempo lag veel te laag, waardoor het bij rust slechts 0-2 stond voor de Vierlingsbekenaren. In de 23e minuut promoveerde Sven Jenniskens een ragfijne voorzet van Gijs Hendriks tot doelpunt: 0-1. Twee minuten voor rust was Jenniskens de aangever bij de 0-2 van Joop Daniëls.