weekoverzicht

Gepubliceerd op 3 september 2023 om 19:53

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

SSS’18 en Volharding voor het eerst in tijden weer tegen elkaar

3 sep. 2023 18:03

De derby tussen SSS'18 en Volharding was een langverwachte wedstrijd die plaatsvond op zondag 3 september in Overloon. Het was de eerste keer in lange tijd dat deze twee teams weer tegen elkaar speelden. De wedstrijd maakte deel uit van de districtsbekercompetitie. Uiteindelijk behaalde Volharding een overwinning met een score van 3-2.

Lees meer »

 

Jeugdwedstrijd

3 sep. 2023 13:47

Op 16 en 17 september 2023 vindt de Jeugdwedstrijd in Overloon plaats. De hele dag kunnen deelnemers genieten van motorcrosswedstrijden op verschillende niveaus, waaronder 125cc Cup, 50cc, 65cc, 85cc, Beginnersklasse 65-85cc, MX Open Nationalen, MX2 Jeugd (125cc), MX2 Nationalen, MX2 Senioren en Quads.

Lees meer »

 

De Brabantse Humoravond!

3 sep. 2023 11:29

Op zaterdag 7 oktober organiseert Fanfare Vriendenkring de Brabantse Humoravond in de Pit, Deze avond belooft een fantastische ervaring vol bulderend gelach en onvergetelijke momenten.

Lees meer »

 

Rabo ClubSupport

2 sep. 2023 13:29

Rabo ClubSupport is een jaarlijkse actie georganiseerd door Rabobank om het verenigingsleven in de regio's te ondersteunen. Het stelt de leden van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen in staat om vanaf 4 tot en met 24 september 2023 te stemmen op de vereniging, club of stichting die zij willen ondersteunen.

Lees meer »

 

Politie Land van Cuijk waarschuwt voor (Ierse) klusjesmannen

2 sep. 2023

De politie van het Land van Cuijk heeft recentelijk een waarschuwing uitgegeven voor het oplichtingspraktijken van klusjesmannen, met name van Ierse afkomst. Deze klusjesmannen opereren vaak als rondreizende arbeiders en bieden hun diensten aan tegen vaak aantrekkelijke tarieven. Echter, achter deze ogenschijnlijk voordelige aanbiedingen gaat vaak een duistere praktijk, schuil, waarbij klanten worden opgelicht en slecht uitgevoerd werk achterblijft.

Lees meer »

 

Kerstworkshops bij GLASofzo

1 sep. 2023 17:15

Heb je ook het gevoel alsof de zomer voorbij gevlogen is met vandaag alweer de eerste dag van de meteorologische herfst.En al voelt het nu nog niet zo, het zit er toch echt aan te komen: de nattigheid van de herfst en de knusse gezelligheid van de feestdagen.

Lees meer »

 

 Lezing wilgen en manden vlechten

1 sep. 2023

Ontmoetingshuis De Beemden in St.-Michielsgestel organiseert regelmatig lezingen voor haar bewoners. Zo'n 40-tal bewoners waren samengekomen om een lezing bij te 

Lees meer »

 

De derby der derby's is terug

31 aug. 2023 09:01

De derby tussen SSS'18 en RKVV Volharding is terug! Op zondag spelen ze een bekerwedstrijd op Sportpark de Raay in Overloon, met aanvang om 14:30 uur.

Lees meer »

 

Uit op Zondag

30 aug. 2023 08:20

Marjo Weerts uit Overloon zingt liedjes van vroeger en begeleidt zichzelf op gitaar. Samen meezingen op bekende deuntjes geeft deze zondagmiddag gezelligheid en sfeer

Lees meer »

 

Muziekavond Forever 27

28 aug. 2023 16:15

De voorstelling Forever 27 van a.s. zaterdag 2 september wordt helaas geannuleerd Heb je kaarten besteld, maak je dan geen zorgen. Je ontvangt een e-mail van het Openluchttheater in verband met de teruggave van de ticketkosten. Excuus voor de gasten die zich op deze voorstelling hadden verheugd...

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

29 aug. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »

 

natuurclub start jeugdactiviteiten

29 aug. 2023

Vanaf 13 sept. Organiseert de natuurclub maandelijks een natuuractiviteit voor de jeugd BELEVEN staat voorop in ons motto, dus we gaan zoveel mogelijk de natuur in

Lees meer »

 

Spectaculaire sloophandeling markeert start van transformatie verlaten fabriek naar nieuwe woonbuurt Korenveld

29 aug. 2023

Wethouder Bouke de Bruin, portefeuillehouder wonen, energie- en warmtetransitie heeft op 24 augustus de sloop van de voormalige Boerenbond fabriek in Wanroij officieel in gang gezet. Met een extra lange sloopkraan nam zij op bijna 40 meter hoogte een hap uit de voormalige silo welke sinds jaar en dag de horizon van Wanroij en de omgeving bepaalde. Dit onder belangstelling van een grote groep genodigden die nauw betrokken zijn bij het verleden, heden en de toekomst van deze bijzondere plek.

Lees meer »