Taart voor ZooParc Overloon

Gepubliceerd op 6 september 2023 om 18:15

Jaarlijks belonenTripadvisor bestemmingen, hotels, restaurants en bezienswaardigheden op basis van beoordelingen en waarderingen van reizigers wereldwijd. Deze prijzen, genaamd "Travellers' Choice Best of the Best", worden toegekend aan de favorieten van het afgelopen jaar. De winnaars worden gekozen door echte reizigers van over de hele wereld, die hun oprechte meningen en verhalen delen.

Taart heeft natuurlijk geen reden nodig, maar vandaag was die er wel! ZooParc heeft de Tripadvisor Traveler’s Choice award gewonnen! We voelen ons enorm vereerd dat we tot de favorieten van bezoekers behoren. De winnaars van de Travellers' Choice Award behoren tot de top 10% van de beste vermeldingen op Tripadvisor in 2023. We willen al onze bezoekers bedanken die geholpen hebben om ons op deze lijst te krijgen. Jullie, een leuk en educatief dagje uit bezorgen, is één van de belangrijke doelen van ons als dierentuin. Kom jij ons snel bezoeken? En wil je dan ook even jouw ervaring delen via Tripadvisor? Dat stellen we op prijs! https://bit.ly/45XP6QB

Bron: tekst/foto ZooParc Overloon Facebook https://www.facebook.com/zooparcoverloon

 

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur en tegelijkertijd een educatieve en verrijkende ervaring kunt beleven, is ZooParc de ideale bestemming. Kom en ontdek waarom dit park de Tripadvisor Traveler's Choice award heeft gewonnen en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur dat je zeker bij zal blijven!