Halloween

Gepubliceerd op 6 september 2023 om 19:21

Foto's Halloween 2023 klik hier

Vrijdag 27 oktober is een dag waarop de griezelige en spookachtige sfeer van Halloween in de lucht hangt. Met de herfst in volle gang, zijn Halloween Overloon al druk bezig met de voorbereidingen voor dit evenement.

 

Best griezelaars,

 

Halloween komt eraan en het is eindelijk tijd om je op te geven voor het jaarlijkse Halloween-evenement! Na verschillende vergaderingen zijn de plannen definitief. Maar dit jaar hebben we iets nieuws in petto! Het feest begint om 17:00 uur bij Partycentrum Bos, waar je je route kunt ophalen. Vanaf 17:30 uur kun je beginnen met de Trick or Treat-route. We vragen jullie vriendelijk om je aan deze route te houden. De Trick or Treat-avond duurt tot 20:00 uur. Daarna verzamelen we weer bij Partycentrum Bos voor de prijsuitreiking. Dus haal je mooiste, leukste of engste kostuum uit de kast, want er is een prijs te winnen voor de best verklede persoon!

 

Om 20:30 uur gaat het feest verder bij Partycentrum Bos en zijn alle jongeren van ongeveer 10 tot 16 jaar welkom voor de Halloween feestavond! Je hoeft je hier niet voor op te geven. We hebben een spannend programma voor jullie in petto, maar dat houden we nog even geheim. De entree bedraagt €6,66, en bij betaling ontvang je 2 consumptiemunten en een zakje chips. Vertel ook je vriendjes en vriendinnetjes over dit evenement, want het belooft een geweldige avond te worden!

 

Wil je meedoen aan de Trick or Treat-avond? Geef je kind(eren) dan op door een mail te sturen naar halloweenoverloon@gmail.com. Vermeld het aantal kinderen, hun namen, de naam van de begeleider en de leeftijden.

 

Wil je je huis versieren en de kinderen een onvergetelijke avond bezorgen? Geef je huis dan op door een mail te sturen naar halloweenoverloon@gmail.com. Vergeet niet je naam en adres te vermelden. Zorg natuurlijk wel voor voldoende snoep!

 

Heb je een grote tuin, een groot bos of een ruime oprit? Lijkt het je leuk om extra uit te pakken met Halloween? Creëer je eigen scarezone, spookhuis of spooktocht en jaag de kinderen de stuipen op het lijf! Zorg voor speciale effecten, figuranten en laat je creativiteit de vrije loop! Ook voor de scarezones kun je je opgeven via halloweenoverloon@gmail.com. Vermeld hierbij ook je naam en adres! Let op, opgeven kan tot en met 15 oktober!

 

We hopen jullie allemaal te zien op vrijdag 27 oktober! Als je durft natuurlijk.

 

Voor meer informatie over Halloween Overloon, kunnen jullie terecht op onze Facebook-pagina: www.facebook.com/people/Halloween-Overloon. Hier vind je alle details en updates over het evenement.

 

Eerste editie Halloween een groot succes

Ongeveer 130 kinderen uit Overloon, veel ouders, en vrijwilligers waren Op vrijdagavond 4 november 2022 in Overloon op de been om de Halloween te beleven. (foto’s Halloween 2022 klik hier