Vrouwen SSS '18 boeken ruime overwinning

Gepubliceerd op 10 september 2023 om 16:40

Op zondag 10 september heeft het damesteam SSS '18 VR1 uit Overloon hun eerste bekerwedstrijd gewonnen tegen Gemert VR1. De wedstrijd vond plaats op sportpark De Raay in Overloon en het thuisteam was succesvol met een 3-0 overwinning.

SSS’18 TE STERK VOOR VROUWEN 1 IN BEKERWEDSTRIJD

10 september 2023

Eindelijk was het zover, de eerste officiële wedstrijd van de speelsters van het vrouwenvaandelteam van vv Gemert in het nieuwe seizoen. Voordat de competitie start, moeten eerst twee bekerwedstrijden gespeeld worden. En dat dit niet gemakkelijk zou worden, bleek al snel na de loting, omdat er twee tweedeklassers aan de Gemertse dames gekoppeld werden.

Zondag werd de eerste van de twee bekerduels in Overloon gespeeld tegen de plaatselijke SSS’18 Vrouwen 1. Hoewel de zwartwitten goed tegenstand boden, bleven de 3 punten in Overloon na een 3-0 eindstand.

Het ging allemaal wel erg snel in het begin. Al binnen vijf minuten hadden de dames van SSS’18 de bal achter sluitpost Kaatje liggen. Daarna kregen de zwartwitten wat meer controle over de wedstrijd en ontstonden er ook wat kansjes aan Gemertse kant.

Tijdens de broodnodige drinkpauze in de eerste helft op het snikhete sportpark De Raay, kon coach Jelle Roosjen wat extra instructies geven en hierdoor werd de organisatie in de verdediging wat beter. Lees meer op bron:https://www.vvgemert.nl/sss18-te-sterk-voor-vrouwen-1-in-bekerwedstrijd/