overloon nieuws

weekoverzicht

Gepubliceerd op 10 september 2023 om 18:37

Er gebeurt altijd wel wat in ons dorp overloon of omgeving. Hier voor jullie het Weekoverzicht een terugblik op het nieuws van deze week. Nieuws kunt u mailen naar info@overloonnieuws.nl

 

Vrouwen SSS '18 boeken ruime overwinning

10 sep. 2023 16:40

Op zondag 10 september heeft het damesteam SSS '18 VR1 uit Overloon hun eerste bekerwedstrijd gewonnen tegen Gemert VR1. De wedstrijd vond plaats op sportpark De Raay in Overloon en het thuisteam was succesvol met een 3-0 overwinning.

Lees meer »

 

Josefschool

In juni 2020 heeft gemeenteraad ingestemd met de bekostiging van een nieuw schoolgebouw van de Josefschool in Overloon, een integraal kindcentrum gebouwd.

Lees meer »

 

Kindergarten Bedburg-Hau vlechten

10 sep. 2023

Op een mooie zaterdagochtend kwamen 10 (groot)ouders met hun (klein)kinderen naar de prachtige Kindergarten om in de tuin te vlechten met wilgentenen.

Lees meer »

 

Predicaat Hofleverancier voor De Vet Mill Holding B.V.

9 sep. 2023

De Vet Mill Holding B.V. wordt door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Hofleverancier.

Lees meer »

 

Vlaggers gezocht MON Wedstrijd

8 sep. 2023 10:50

De voorbereidingen zijn in volle gang voor de MON-wedstrijd zij zijn nog op zoek naar vlaggers voor de zondag wie zou daarbij kunnen helpen? Vlaggers dienen minimaal 15 jaar oud te zijn. Natuurlijk zorgen zij deze dag voor wat te eten en te drinken.

Lees meer »

 

Schedel van overleden witte tijger terug in ZooParc Overloon

8 sep. 2023 08:52

Een tijger die dit jaar overleed in ZooParc Overloon, wordt nu gebruikt voor educatieve doeleinden. Het Brabantse dierenpark nam in januari afscheid van de witte tijger Rama. De schedel van het dier is sinds kort weer te vinden in het park, bevestigt hoofdverzorger Steven van den Heuvel aan Looopings.

Lees meer »

 

Afsluiting Chinese week bs De Raamdonk

8 sep. 2023

BS De Raamsdonk in Grave organiseerde een Chinese week voor 30 leerlingen van groep 8 Als afsluiting heb ik een presentatie mogen geven over mijn ervaringen in China.

Lees meer »

 

Overloon War Chronicles presenteert Twee boeiende presentaties over de oorlog in Overloon in 1944

7 sep. 2023 20:12

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd deze bij te wonen op 13 oktober a.s. in de Pit in Overloon.

Lees meer »

 

Halloween

6 sep. 2023 19:21

Vrijdag 27 oktober is een dag waarop de griezelige en spookachtige sfeer van Halloween in de lucht hangt. Met de herfst in volle gang, zijn Halloween Overloon al druk bezig met de voorbereidingen voor dit evenement.

Lees meer »

 

Taart voor ZooParc Overloon

6 sep. 2023 18:15

Jaarlijks belonenTripadvisor bestemmingen, hotels, restaurants en bezienswaardigheden op basis van beoordelingen en waarderingen van reizigers wereldwijd. Deze prijzen, genaamd "Travellers' Choice Best of the Best", worden toegekend aan de favorieten van het afgelopen jaar. De winnaars worden gekozen door echte reizigers van over de hele wereld, die hun oprechte meningen en verhalen delen.

Lees meer »

 

Geplande militaire oefening

6 sep. 2023

De Koninklijke Landmacht plant een militaire oefening van 18 t/m 22 september binnen deze gemeente. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen diverse locaties gaan verkennen om luchtverdedigingsprocedures te beoefenen.

Lees meer »

 

Gemeentenieuws

5 sep. 2023

Nieuws uit het Land van Cuijk, ontstaan vanuit de gemeenten: Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Lees meer »

 

Vliegbewegingen

5 sep. 2023

Vanaf maandag 2 t/m vrijdag 6 oktober vliegen er in verschillende blokken (gevechts)vliegtuigen rond in de omgeving De Peel.

Lees meer »

 

NAVO Interoperabiliteitsoefening

5 sep. 2023

De Luitenant-generaal Bestkazerne is van 11 tot en met 22 september het toneel van de derde editie van oefening Technical Interoperability Exercise 2023 (TIE23).

Lees meer »

 

Nonchalance, veerkracht en vernuft: SSS-Volharding is memorabele derby

4 sep. 2023 19:54

Met een knal is het voetbalseizoen begonnen. SSS’18-Volharding, de grootste derby in de regio, werd namelijk een spektakelstuk. Met dank aan Vierlingsbeekse nonchalance, Overloonse veerkracht en het vernuft van Vincent Buijssen.

Lees meer »


«   »