Bewegen voor Ouderen

Gepubliceerd op 23 september 2023 om 08:19

Bewegen voor Ouderen Overloon is een terugkerende activiteit die elke maandagochtend van 09:45 tot 10:45 uur plaatsvindt in De Pit, gelegen aan het 14 Oktoberplein 2 in Overloon. Deze activiteit is bedoeld voor ouderen en wordt begeleid door de enthousiaste docente Dedde Hoekstra.

De eerstvolgende bijeenkomst van Bewegen voor Ouderen Overloon staat gepland op maandag 25 september 2023. Het is belangrijk om te weten dat Bewegen voor Ouderen Overloon wekelijks plaatsvindt op maandag tot en met 11 maart 2024. Dit biedt ouderen een gelegenheid om gedurende een langere periode aan hun gezondheid en conditie te werken.

 

U kunt meer informatie vinden over deze activiteit op de website https://samenboxmeer.nl/, waar u mogelijk aanvullende details, contactinformatie en eventuele wijzigingen kunt vinden. Bewegen voor Ouderen Overloon is een geweldige gelegenheid voor ouderen in Overloon om actief te blijven en tegelijkertijd sociale contacten te onderhouden. Dus wees niet verlegen en kom meedoen met dit leuke en nuttige initiatief.

Meer informatie is te vinden op de website: https://samenboxmeer.nl/

 

Bezoekadres. De Pit Overloon. 14 Oktoberplein 2. 5825CC