Een keur aan artiesten tijdens de Brabantse Humoravond

Gepubliceerd op 24 september 2023 om 17:42

Je hebt de 3e dinsdag van september voor Prinsjesdag en je hebt de 1e zaterdag van oktober voor…. de Brabantse Humoravond! Al jaren organiseert Fanfare Vriendenkring op deze zaterdag een avond vol grappen, ‘kwats’ en flauwekul. Een avond om achterover te leunen, te kijken, te luisteren, maar vooral: om te lachen.

Ook dit jaar staat de ton weer op het podium en is er een keur aan artiesten gecontracteerd om u te laten gieren. Dit keer willen we u verrassen met welke artiesten u kunt verwachten, maar vooruit.. we zullen een tipje van de sluier voor u oplichten.

We verwachten iemand die net iets te diep in het glaasje heeft gekeken, maar daar staat tegenover dat we ook een geheim agent in de zaal verwachten. Er komen een paar oude bekenden en een artiest bijzonder dicht uit de buurt. En mocht u denken dat er alleen maar gepraat wordt.. niets is minder waar! Dit jaar kunt u ook een komische muzikale act op ons Brabantse podium verwachten. Aan variatie dus geen gebrek!

 

Wij hijsen op 7 oktober in onze Overloonse Pit de Brabantse vlag en hopen u in ons publiek te mogen begroeten! Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website: www.fanfarevriendenkring.nl en bij Shop Jacobs in Overloon. Tot dan!

 

Locatie: de Pit

Adres: 14 Oktoberplein 2 Overloon

Datum: 7 oktober 2023

Tijd: 20.00 uur

Graag tot dan! 

De kaartverkoop bij Shop Jacobs en via de website www.fanfarevriendenkring.nl.

Klik hier om je kaarten te bestellen