oplevering kindcentrum

Gepubliceerd op 6 oktober 2023 om 18:42

Op vrijdag 6 oktober was er een belangrijke gebeurtenis gepland: de bouwkundige oplevering van nieuwbouw kindcentrum. Dit betekent dat de bouwwerkzaamheden van het nieuwe schoolgebouw zijn afgerond en het gebouw klaar is om in gebruik te worden genomen. Hoewel er na deze dag nog wat afrondende werkzaamheden zullen plaatsvinden, kunnen zowel SKOV als Spring vanaf 6 oktober zelfstandig aan de slag in de nieuwbouw.

Deze mijlpaal markeert een grote stap vooruit voor nieuwbouw kindcentrum .Na maanden van planning, ontwerp en constructie komt de droom van een modern en functioneel schoolgebouw steeds dichterbij. Het gebouw is met zorg en expertise opgezet, met als doel een inspirerende omgeving te creëren voor de leerlingen.

 

Na de oplevering zullen er verhuisactiviteiten plaatsvinden in de week van 16 t/m 20 oktober. Dit betekent dat alle benodigde materiaal en inventaris van de oude locatie naar het nieuwe gebouw verplaatst zal worden. Een spannende periode, waarin alles tot in de puntjes georganiseerd moet worden om een soepele overgang te garanderen.

 

De kinderen kunnen hun enthousiasme niet meer bedwingen, want op dinsdag 24 oktober is het dan eindelijk zover: hun eerste schooldag in het nieuwe gebouw. De langverwachte dag waarop ze kennis kunnen maken met hun nieuwe klaslokalen, de ontvangstruimte, de speelplaats en alle andere faciliteiten die het gebouw te bieden heeft. Een frisse start, vol nieuwe ontdekkingen en leermogelijkheden.

 

Met de oplevering van kindcentrum wordt een nieuw hoofdstuk ingeluid voor zowel leerlingen als personeel. Het nieuwe gebouw zal niet alleen een inspirerende leeromgeving bieden, maar ook ruimte bieden voor nieuwe onderwijsmethoden en kansen voor groei en ontwikkeling. Het is een concrete stap richting een toekomst waarin het beste onderwijs geboden kan worden aan de kinderen van Overloon.

 

Op vrijdag 6 oktober begint de volgende fase in het verhaal van nieuwbouw kindcentrum. Na de bouwkundige oplevering zullen er nog wat laatste werkzaamheden plaatsvinden, maar vanaf die dag kunnen SKOV en Spring zelfstandig aan de slag in het nieuwe gebouw. Met behulp van alle betrokken partijen zullen de verhuisactiviteiten gepland worden, waarna de kinderen op dinsdag 24 oktober met volle teugen kunnen genieten van hun nieuwe schoolgebouw.

 

Foto’s nieuwbouw kindcentrum klik hier