FEN middag

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 17:48

zondagmiddag 29 oktober GRATIS toegang voor iedereen tijdens de jaarlijkse "FEN"middag van de Freunde Echo. U bent van harte welkom. Aanvang 13.00 uur in gemeenschapshuis de pit Overloon.

Komende zondagmiddag, op 29 oktober, is het tijd voor de "FEN"dag van  de Blaaskapel Freunde Echo. En het beste nieuws is: de toegang is helemaal gratis! Zij nodigen iedereen van harte uit om deze bijzondere middag bij te wonen in gemeenschapshuis de Pit in Overloon.

 

De "FEN"dag belooft een gezellig en muzikaal evenement te worden, met optredens van twee geweldige kapellen. Allereerst hebben zij  de eer om de Cestička te verwelkomen. Deze ervaren muzikanten zullen met hun prachtige blaasmuziek zorgen voor een overweldigende sound en een unieke sfeer.

 

Daarnaast hebben Blaaskapel Freunde Echo, die in een gevarieerde samenstelling zal optreden. Deze kapel staat bekend om hun veelzijdige repertoire en hun vermogen om het publiek te betrekken bij hun optredens. Verwacht een muzikale reis vol energie en plezier!

 

Het evenement begint om 13.00 uur, waarbij de deuren van de zaal open zullen staan voor iedereen die de kapellen wil zien optreden. Gedurende de middag zullen beide kapellen het publiek vermaken met hun prachtige muziek. Van vrolijke polka's tot aan hartverwarmende ballades, er is voor elk wat wils.

 

Rond 17.00 uur zullen we de middag afsluiten, maar niet voordat we samen nog een laatste keer genieten van de geweldige klanken van de kapellen. Het belooft een perfecte gelegenheid te zijn om te genieten van live muziek, nieuwe mensen te ontmoeten en gewoonweg een geweldige middag te hebben.

 

Dus vergeet niet: aankomende zondagmiddag 29 oktober ben je van harte welkom bij de "FEN"dag van onze kapel in gemeenschapshuis de Pit in Overloon. De toegang is gratis, dus neem je vrienden, familie en buren mee en dompel jezelf onder in de bijzondere sfeer van deze muzikale zondagmiddag. We kijken ernaar uit je daar te zien!

 

Meer info op bron:https://www.facebook.com/blaaskapel.freundeecho/ of op de website van Freunde Echo: www.blaaskapel.nl