intocht Sinterklaas 2023

Gepubliceerd op 8 oktober 2023 om 11:31

De dagen worden korter, het weer begint te veranderen dus het is weer tijd voor het leukste kinderfeest van het jaar!! Het jaarlijkse intocht van Sinterklaas! Ook dit jaar zal Sinterklaas met zijn Pieten naar Overloon komen, en wel op zondag 19 november. We kijken er enorm naar uit om hen met z'n allen te verwelkomen.

Intocht en aansluitend programma:

Op zondag 19 november, brengt de Sint weer een bezoek aan Overloon. De intocht zal starten om 14:30 uur. Aansluitend start rond 15:00 uur het programma in “De Pit”. Voor de kinderen t/m groep 4 is er een programma in de grote zaal De kinderen van groep 5 mogen kiezen of ze naar de grote of de blauwe zaal gaan. Voor de kinderen van groep 5 t/m 8 is er een filmprogramma in de blauwe zaal.

De kinderen vanaf 2 jaar ontvangen voor het programma een toegangskaartje via de basisschool, Peuterspeelzaal óf kinderdagverblijf in Overloon. Kinderen die niet in Overloon op school zitten Zit uw kind niet op “de basisschool, Peuterspeelzaal of Kinderdagverblijf” in Overloon, dan kunt u vanaf maandag 13 november bij de DA een toegangskaartje bemachtigen waarmee uw kind, na het programma in de pit, een lekkere verrassing van Sinterklaas krijgt.

De route van de intocht is:Raaijweg – Generaal Hasbroucklaan - Vierlingsbeekseweg – 14 Oktoberplein – Engelseweg. De mensen die aan de route wonen verzoeken wij vriendelijk, om op deze middag, vanaf 14:00 uur de auto’s op opritten of parkeerplaatsen te zetten, zodat de Sint ongehinderd richting “de Pit”; kan maar vooral zodat de kinderen alles goed kunnen zien. Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking.

Volg ons op Facebook en Instagram Zoek ons op onze Facebook en Instagram en blijf daarmee direct op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Sinterklaas in Overloon. Zoek ons en klik op “Volgen”.Facebook:  Sinterklaas Intocht OverloonInstagram: sintoverloon

Bericht van Sinterklaas!!! Dag lieve Kinderen van Overloon,

Mijn aankomst in Overloon ligt al in het verschiet… Iemand is me al vooruitgegaan, dat was “Post-Piet”!

Ik vind het namelijk leuk om alvast post van jullie te ontvangen… En misschien heb je hem zelfs al zien hangen!

Waar “Post Piet” de brievenbus weer heeft gezet, wil ik zeker niet over zwijgen ... Want ik kijk er alweer naar uit, om jullie verlanglijstjes, tekeningen en brieven te mogen krijgen!!!

Pak daarom jullie potloden, stiften en verfpenselen dus ... Zodat Sinterklaas heel veel post krijgt in zijn brievenbus!

ff-12.jpg

Kinderen met een glutenallergie:

Ook dit jaar heeft de sint wederom aan de kinderen gedacht die een glutenallergie hebben. De snoep inpak-piet zou graag willen weten welke kinderen een glutenallergie hebben. U kunt de naam van uw zoon of dochter tot uiterlijk 12 november opgeven via e-mail: sinterklaasoverloon@gmail.com

Speciaal voor alle kinderen van Overloon! Kleur deze, samen met je broer/zus, papa/mama, opa/oma, in en hang hem dan voor het raam. Zo zien Sinterklaas en alle Pieten dat ze bij jullie welkom zijn! De tekening is eventueel ook nog extra uit te printen: Kijk hier onder waar je de tekening kunt vinden

De tekening is eventueel ook nog extra uit te printen: Kijk hier onder waar je de tekening kunt vinden.

Groetjes Piet

Kleurplaat Sinterklaas Overloon 2023
PDF – 1,3 MB 60 downloads

Voor meer informatie en updates over de intocht van Sinterklaas in Overloon kun je terecht op de Facebookpagina van Sinterklaas Overloon: https://www.facebook.com/SinterklaasOverloon/. Of op Instagram https://www.instagram.com/sintoverloon/ Hier vind je alle laatste nieuwtjes en details over het festijn.

 

We hopen jullie allemaal te zien op zondag 19 november om 14:30 uur in Overloon voor een onvergetelijke en feestelijke intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Het belooft een magische dag te worden vol plezier, snoepgoed en cadeautjes!