Ruime overwinning Avanti’31

Gepubliceerd op 16 oktober 2023 om 20:05

Al in de eerste minuut van de wedstrijd konden de meegereisde supporters van Avanti’31 al juichen. Na een mooie voorzet van Ties van Heertum kopte Roel Kappen de 0 – 1 binnen.

Protesten van de spelers van SSS’18 dat de bal de doellijn niet had gepasseerd werden door scheidsrechter Kerstges weggewuifd. In de 17e minuut stonden Jim Tuunter en wederom Ties van Heertum aan de basis van de 0 -2. Na een vloeiende aanval kon Roel Kappen zijn tweede doelpunt achter keeper Sjoerd Cornelissen schieten. SSS’18 probeerde wat het kon om de marge te verkleinen maar verder dan wat schoten langs of over het doel van Lars van de Graaf kwam de ploeg uit Overloon niet. Avanti’31 kreeg vlak voor rust nog twee kansen om de wedstrijd definitief te beslissen. Jip Schippers had pech dat zijn inzet door een verdediger van SSS’18 tot corner werd verwerkt en Roel Kappen schoot een vrije trap op de lat.

Na een rommelige fase in het begin van de tweede helft was het eerste wapenfeit voor Avanti’31. Na een vrije trap van Roel Kappen stuitte de bal via een verdediger van SSS’18 het veld in. Ties van Heertum schoof de bal vrij voor keeper Cornelissen naast het doel.