Dieven stelen aanhangwagen

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 20:24

Donderdag op vrijdag nacht is er een aanhanger weggehaald in een weiland.aan de raaijweg 13A in overloon. Heeft iemand toevallig iets gezien of gehoord dan horen zij het graag.

Op donderdagavond 2 november is er helaas een incident gebeurd waarbij een aanhanger gestolen is in een weiland aan de Raaijweg 13A in Overloon. Het voorval vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag. De eigenaar van de aanhanger doet nu een oproep aan iedereen die mogelijk iets gezien of gehoord heeft om contact op te nemen.

img_8483jpg.jpgschermafbeelding2023-11-06om213202.png

 

Daarom is het van uiterst belang dat degenen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben over het incident, hun informatie delen. Zelfs als het iets kleins of ogenschijnlijk onbelangrijk lijkt, kan het cruciaal zijn om te helpen bij het oplossen van de zaak. Dergelijke informatie kan de politie en de eigenaar van de gestolen aanhanger helpen om de daders op te sporen en gerechtigheid te laten geschieden.

 

Als u toevallig in de buurt was en iets ongewoons opgemerkt heeft rondom de wei aan de Raaijweg 13A in Overloon, wordt u vriendelijk verzocht dit te melden. Misschien heeft u verdachte personen gezien, voertuigen bemerkt of ongebruikelijke geluiden gehoord die kunnen bijdragen aan het onderzoek.

 

Elke aanwijzing, hoe klein ook, kan van onschatbare waarde zijn voor het vinden van de gestolen aanhanger en het identificeren van de daders. Indien u enige informatie heeft, wordt u verzocht om contact op te nemen met de politie Bel dan 0900-8844. of met de eigenaar van de aanhanger op. Facebook https://www.facebook.com/joy.terschuren

 

Laten we hopen dat er snel gerechtigheid wordt gebracht voor deze diefstal en dat de gestolen aanhanger teruggevonden wordt. Samen kunnen we helpen om het recht te laten zegevieren en ervoor te zorgen dat onze gemeenschap veilig blijft.