Kraker onderin voor SSS’18

Gepubliceerd op 6 november 2023 om 19:28

SSS’18 heeft nog nul punten en krijgt de meeste tegendoelpunten tot nog toe (16). Het is na vier wedstrijden echter te vroeg om SSS’18 als degradatiekandidaat te bestempelen.

De ploeg van Ron Spruit kon aan de bak tegen de nummer twaalf van het moment: Union. De uitploeg kwam op voorsprong in Overloon na tien minuten. SSS’18 kreeg nog een zure tegenvaller te verwerken in de extra tijd van het eerste bedrijf. Vanuit een corner viel de 0-2. Jeffrey Minten bracht de hoop terug in de harten van iedereen die SSS’18 het beste gunt met de 1-2 in de 55e minuut. Union scoorde vijf minuten later de 1-3 en won zo van SSS’18. Trainer Ron Spruit reageerde kort en wil niet ingaan op wat er beter moet.