11e van de 11e zit er op tijd om alles op te ruimen

Gepubliceerd op 12 november 2023 om 16:28

Na een bruisende en feestelijke 11e van de 11e is het nu tijd voor carnavalsvereniging De Huibuuke om alles op te ruimen. Op 't plein in Overloon, voor de kerk, wordt er door de leden van de vereniging gezamenlijk hard gewerkt om alle sporen van het feest op te ruimen. Onder een gemoedelijke sfeer worden versieringen, tenten en andere attributen zorgvuldig opgeborgen.

Met een gevoel van voldoening blikt de carnavalsvereniging terug op een geslaagde viering van de 11e van de 11e. Nu is het tijd om alles weer in gereedheid te brengen voor de komende carnavalsperiode. De leden van De Huibuuke tonen hun betrokkenheid en saamhorigheid door gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken en het plein weer in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.

 

Terwijl de laatste confetti wordt opgeveegd en de laatste kraampjes worden afgebroken, heerst er een gevoel van trots onder de carnavalsvereniging. Met een schone lei en vol frisse energie kan De Huibuuke zich nu vol enthousiasme richten op de voorbereidingen voor het carnavalsseizoen. Met deze gedreven en enthousiaste groep is het duidelijk dat Overloon weer een fantastisch carnavalsfeest tegemoet gaat.

 

Meer informatie over het carnaval vindt u op de website van de Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

 

Foto’s van elfde van de elfde pleinfeest 2023 klik hier