Overloon krijgt haar eigen fitness Boutique GYM

Gepubliceerd op 17 november 2023 om 14:44

Per januari 2024 hebben de inwoners van Overloon eindelijk hun eigen plek om structureel aan hun gezondheid te werken. En niet zomaar een plek.

Naast succesvolle locaties in Eindhoven en st.-Oedenrode gaat The Blue Zone Gym haar deuren openen midden in het centrum tegenover de PLUS-supermarkt aan “het hof van Loon 4”.

De naam Blue Zone Gym is niet voor niets. Er zijn namelijk vijf plekken op de wereld waar mensen langer en gezonder leven dan ergens anders. Hier worden mensen gemiddeld 90 of zelfs 100 jaar op een gezonde manier. Dit zonder medicijnen of invaliditeit.

Deze filosofie is meegenomen in het concept van The Blue Zone Gym waar ze haar leden een zeer duidelijk plan presenteren opgesplitst in 5 zones waarbij ze gaan werken aan hun mobiliteit, conditie, kracht en eetpatroon. Het plan wordt ondersteund door intensieve professionele begeleiding met daarbij periodieke metingen om de progressie inzichtelijk te maken.

Binnen het concept wordt gebruikt gemaakt van het meest innovatieve trainingsmethodiek op de markt, namelijk EGYM. Alle drempels voor leden worden hierdoor weggehaald omdat alle toestellen volautomatisch op maat ingesteld zijn op je persoonlijke trainingsbandje. Hoogte, lengte, bewegingsuitslag en maximale gewicht zijn vooraf ingesteld dus je traint veilig en op jouw niveau. Een totale training duurt slechts 37 minuten. Doe je dit twee keer per week dan ga je al resultaten krijgen. Zowel de lifestyle coaches als de leden krijgen een mobiele app waarin alle resultaten te zien zijn. Dit alles in een zeer huiselijke, mooie en intieme sfeer met allemaal gelijkgestemden die hetzelfde doel willen bereiken.

The Blue Zone Gym zal dagelijks geopend zijn van 6.00 uur t/m 23.00 uur en dat 365 dagen in het jaar. Dus ook op weekenden en feestdagen.

Voor de eerste 50 leden heeft de Blue Zone Gym Overloon een geweldig welkomspakket om dadelijk het nieuwe jaar gezond in te gaan. Wil je bij de eerste 50 leden horen schrijf je dan snel in via https://www.thebluezonegym.nl/presale-overloon/

instagram:https://www.instagram.com/thebluezonegym/

 

THE BLUE ZONE GYM OVERLOON

Hof van Loon 4
5825 DZ Overloon

overloon@thebluezonegym.nl