officiële opening van het nieuwe kindcentrum

Gepubliceerd op 17 november 2023 om 15:28

Het nieuwe kindcentrum in Overloon is al in gebruik, maar gaat nog officieel geopend worden. En wel op 24 november a.s. om 14.00 uur. Kom je ook?

Op 24 november van 14.00 tot 17.00 uur wordt het nieuwe kindcentrum in Overloon op Theobaldusweg 54 geopend. Ook de nieuwe naam en het logo van het kindcentrum worden onthuld tijdens de opening! Je bent welkom vanaf 14.00 uur, het programma begint om 14.15 uur.

Na het officiële deel is er koffie, thee en limonade met wat lekkers. Daarnaast wordt er een speurtocht voor de kinderen georganiseerd. Natuurlijk mogen ouders ook meedoen!

Het nieuwe logo en de nieuwe naam worden onthuld door het oudste kind van de dagopvang van Spring en de oudste leerling van de Josefschool. Dit doen zij samen met directeur Henny Cremers van SKOV en Medea van der Putten van Spring kinderopvang.

Wethouder Joost Hendriks van de gemeente Land van Cuijk, Anke Elegaart, voorzitter van medezeggenschapsraad van de Josefschool en Lotte Dupont, de voorzitter van de lokale oudercommissie, zijn ook aanwezig voor de officiële opening.

Zien we je vrijdag 24 november om 14.00 uur? Graag tot dan!

 

Foto's nieuwe kindcentrum klik hier