overloon nieuws

Sfeer- & Kerstmarkt LEKKER LOËN

Gepubliceerd op 18 november 2023 om 13:19

Op zondag 10 december a.s. van 11:00 tot 16:00 uur is het weer tijd voor de gezellige sfeer- en kerstmarkt LEKKER LOËN op het sfeervolle Museumpark in Overloon. Na het succes van voorgaande jaren belooft ook dit jaar weer een waar feest te worden. Bezoekers kunnen genieten van talloze gezellige kramen met ambachten, creativiteit en lekkernijen voor de

Inwendige mens. Natuurlijk ontbreken ook de Glühwein en warme Chocomel niet. De markt wordt muzikaal opgeluisterd door de Jeugdfanfare en de koren Logeko & Palet. Voor de kinderen is er van alles te beleven, waaronder een schaapskudde, een authentieke zweefmolen en zelfs een ontmoeting met de Kerstman.

Vergeet niet lootjes te kopen voor de kerstmarkt, want om ca. 15:30 uur vindt de trekking plaats. Als u zelf een bijzondere hobby heeft of iets leuks maakt, zijn er nog enkele plekjes beschikbaar op de markt. Gezellig als u erbij bent! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Peter Brouwer via 06-12123419. Namens de organisatie, PLIEN Overloon, Restaurant Museumzicht, Het Oorlogsmuseum en De Papegaai, kijken we uit naar uw komst op zondag 10 december. We hopen u daar te zien!