Sfeer- & Kerstmarkt LEKKER LOËN

Gepubliceerd op 18 november 2023 om 13:19

Gezien de stormachtige weersomstandigheden is het uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om de sfeermarkt LEKKER LOËN !!! Door te laten gaan.

Alleen Samen Kerst spelen bij Speeltuin Gewoon Buiten vinden er nog activiteiten plaats.

Op zondag 10 december a.s. van 11:00 tot 16:00 uur is het weer tijd voor de gezellige sfeer- en kerstmarkt LEKKER LOËN op het sfeervolle Museumpark in Overloon. Na het succes van voorgaande jaren belooft ook dit jaar weer een waar feest te worden. Bezoekers kunnen genieten van talloze gezellige kramen met ambachten, creativiteit en lekkernijen voor de

Inwendige mens. Natuurlijk ontbreken ook de Glühwein en warme Chocomel niet. De markt wordt muzikaal opgeluisterd door de Jeugdfanfare en de koren Logeko & Palet. Voor de kinderen is er van alles te beleven, waaronder een schaapskudde, een authentieke zweefmolen en zelfs een ontmoeting met de Kerstman.

Vergeet niet lootjes te kopen voor de kerstmarkt, want om ca. 15:30 uur vindt de trekking plaats. Als u zelf een bijzondere hobby heeft of iets leuks maakt, zijn er nog enkele plekjes beschikbaar op de markt. Gezellig als u erbij bent! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Peter Brouwer via 06-12123419. Namens de organisatie, PLIEN Overloon, Restaurant Museumzicht, Het Oorlogsmuseum en De Papegaai, kijken we uit naar uw komst op zondag 10 december. We hopen u daar te zien!

Samen Kerst spelen bij Speeltuin Gewoon Buiten

Ben jij van mening dat ieder kind, met of zonder beperking, het recht heeft om samen met andere kinderen te spelen? Dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan ons samen Kerst spelen Speeltuin Gewoon Buitenin Overloon:


Datum: zondag 10 december
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Speeltuin Gewoon Buiten, Overloon (in het verlengde van de kerstmarkt "LEKKER LOËN")

Naast onze geweldige speeltuin, bieden we ook een scala aan winterse activiteiten, waaronder het maken van kerststukjes, zoutkleuren, een speurtocht en de mogelijkheid om een wens te doen voor de speeltuin voor het jaar 2024. En natuurlijk zijn er heerlijke winterse versnaperingen om van te genieten.

Deelname bij Speeltuin Gewoon Buiten is helemaal gratis. Bij voorkeur aanmelden via het telefoonnummer 0619066949 of via e-mail naar info@renukadekunder.nl.

Locatie Speeltuin: Museumpark 1. Overloon | Land van Cuijk Contact: info@apooltuingewoonhuitenoverloon.nl: info@apooltuingewoonhuitenoverloon.nl.

Dus kom en doe mee, omdat plezier voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn!

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van Speeltuin Gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/

 Meer foto's van de Speeltuin gewoon Buiten klik hier