SSS’18 verliest ook de zesde wedstrijd

Gepubliceerd op 20 november 2023 om 20:05

Op een druilerige zondagmiddag moest SSS’18 thuis aantreden  tegen Schaik. Terwijl iedereen hoopte op betere tijden waren de goden ons niet goed gezind.

Terwijl SSS’18 de eerste kans tegen de paal uiteen zag spatten was het DAW dat de kans op een voorsprong wel wist  te benutten. Corrik Megens wist de bal prima in het doel te werken en die zelfde Corik Megens zag 10 minuten later Keeper Sjoerd Cornelissen uitglijden en zijn bal ging tergend langzaam over de keeper heen in het verlaten doel: 0-2.  Daarmee brak ook de rust aan.
Schaik had het betere en mooiere van het spel en voetbalde in de tweede helft er rustig op los. In de 60e minuut werd door Mark Megens de 0-3 gescoord en in de 75e minuut gaf de goed leidende scheidsscheidsrechter onterecht een strafschop. Lees meer op Bron:https://www.sss18.nl/113/6451/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3