Fanfare Vriendenkring op weg naar concours

Gepubliceerd op 22 november 2023 om 19:15

Het is een spannende tijd voor Fanfare Vriendenkring! Na maanden van intensieve repetities en hard werken, staan we op het punt om deel te nemen aan een belangrijk concours. Het doel? In de 1e divisie blijven en laten zien wat we in huis hebben.

Onder leiding van dirigent Geert Mooren hebben de muzikanten zich volledig ingezet om hun muzikale prestaties naar een hoger niveau te tillen. Het repeteren heeft niet alleen gezorgd voor muzikale groei, maar ook voor hechte banden tussen de leden. Samenwerken en elkaar ondersteunen is essentieel op weg naar het concours.

Het programma voor het concours bestaat uit een inspeelwerk, een vrij gekozen nummer en een verplicht werk. Om alvast te wennen aan andere akoestiek, heeft de fanfare enkele concerten gegeven op diverse locaties. Hiermee hebben we niet alleen onze muzikale vaardigheden getest, maar ook het publiek kunnen laten genieten van onze prachtige muziek.

Op zondag 26 november vertrekt de fanfare met een bus vol muzikanten en supporters naar het concours. Het belooft een bijzondere dag te worden, waarin we ons uiterste best zullen doen om ons talent en passie voor muziek te laten zien en horen.

Meer informatie op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring