‘Vol Karakter’ met Fanfare Vriendenkring

Gepubliceerd op 23 november 2023 om 19:19

Foto's kerstconcert van de Fanfare Vriendenkring 2023 klik hier

Een nieuwe editie van ons jaarlijkse kerstconcert staat op het programma en dit jaar is het thema ‘Vol Karakter’.Dit concert belooft opnieuw een spektakel te worden vol karakter, met prachtige muziek enbijzondere deelnemers.

Het programma is samengesteld met nummers die barsten van karakter. We spelen bijvoorbeeld het stuk ‘Signature, een krachtig openingswerk. De volle fanfareklank zethiermee de toon voor een avond vol karakter. Een ander hoogtepunt is Imagine van John Lennon, waarbij de verschillende karakters van de songtekst Imagine all the people sharingall the world - de essentie van de avond weerspiegelen.

 

We laten u tijdens dit karaktervolle kerstconcert ook kennismaken met een aantal gastdeelnemers.

De drie krachtige dames van Outline betreden het podium. Deze unieke persoonlijkheden schitteren in de muziek die ze ten gehore brengen.
Chico, met zijn gitaar en zang, brengt levenservaring en een uniek karakter mee naar het podium.
En dan hebben we Jouke, pas 16 jaar oud, die met zijn fagot als solist optreedt. Een jong talent met een overduidelijk karakter dat zich niet laat beperken door leeftijd.

 

Natuurlijk mogen we onze eigen fanfare niet vergeten. U kent vast een aantal karakters in deze vereniging. We zijn ervan overtuigd dat hun bijdrage aan dit concert een extra dosis karakter gaat toevoegen.

 

Maar dat is nog niet alles! Naast de muzikale hoogtepunten hebben we ook gedacht aan uw smaakpapillen. Onze selectie van wijn en bier, vol karakter net zoals de muziek, maken de avond compleet.

 

Mis dit karaktervolle kerstconcert niet! Noteer de data alvast in uw agenda: zaterdag 16 en zondag 17 december om 19:30 uur in de St. Theobalduskerk in Overloon. Want dit worden weer twee avonden om niet te vergeten.

 

Kaartjes à €15,- zijn te koop via de website www.fanfarevriendenkring.nl, bij Plus Verbeeten, Bakkerij Degen en Kapper Karen

Bestel hier je kaarten online:
Kaarten voor zaterdag 16 december 2023 
Kaarten voor zondag 17 december 2023

 

Muzikale groet,

Fanfare Vriendenkring

 

Meer informatie op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring