Verjaardagenactie schenkt €1.000 aan Avontuurlijke Leertuin

Gepubliceerd op 22 november 2023 om 19:56

Inmiddels is de bouw van het nieuwe kindcentrum klaar, genieten de kinderen er hun onderwijs, en wordt momenteel de Avontuurlijke Leertuin op het schoolplein aangelegd. Een prachtig initiatief waar ieder kind in Overloon zich zowel onder als buiten schooltijd mag ontwikkelen. Bovendien is de plek buiten schooltijd vrij toegankelijk voor iedere Overloner. Voor het inrichten van dit buitenterrein zijn vele bijdragen nodig.

Door alle Overloners die meedoen met de Verjaardagenactie en het daardoor mogelijk maken om voor de Overloonse kinderen activiteiten in het dorp betaalbaar te houden, kan de Verjaardagenactie ook dit initiatief steunen. Onze bijdrage van €1.000 wordt besteed aan een grote nestschommel, waar kinderen heerlijk in kunnen spelen. Mede daardoor kan ook dit speeltoestel gerealiseerd worden.

 

Doe je nog niet mee aan de Verjaardagenactie en wil je wel bijdragen aan het betaalbaar houden van Overloonse kinderactiviteiten, neem dan contact op via de website www.verjaardagenactieoverloon.nl, instagram, facebook of een van onze collectanten of bestuursleden. We komen graag jaarlijks bij je langs om je te feliciteren met je verjaardag.

 

We wensen alle kinderen heel veel speelplezier met de nieuwe nestschommel!

Op de foto: Anke van Raaij (verjaardagenactie), Maartje Kunen (werkgroep avontuurlijke leertuin), Martin Derks (verjaardagenactie), Albertine Koenders (werkgroep avontuurlijke leertuin), Barry Stroecken (verjaardagenactie) en basisschoolkinderen Jens, Luuk, Faas en Teun.

Officiële opening van het nieuwe kindcentrum op 24 november Kom je ook? 'Klik hier' en 'lees meer'

Avontuurlijke Leertuin, nieuwe kindcentrum met dank aan Geert