oliebollenactie SJIL

Gepubliceerd op 1 december 2023 om 14:59

Op zondag 31 december staat de jaarlijkse oliebollenactie van SJIL weer op het programma. De voorgaande jaren waren een groot succes, met veel verkochte oliebollen, rozijnenbollen en appelflappen. Deze actie heeft mooie bedragen opgeleverd voor de activiteiten van SJIL, en daarom gaan zij ook dit jaar weer oliebollen verkopen. Om dit te realiseren hebben SJIL jullie hulp nodig!

Ruim 100 kinderen zullen enthousiast door het dorp heen gaan om alle gebakken oliebollen, rozijnenbollen en appelbeignets aan jullie te verkopen 🤩

Wat kost dat dan?...€5 voor 6 oliebollen€5 voor 6 rozijnenbollen€5 voor 3 appelbeignets

En alle opbrengsten gaan naar Sjil om leuke activiteiten voor de jeugd van Overloon!

Dus, hou je voordeur in de gaten, zondag 31 december tussen 10:00 uur een 13:00 uur komen we langs de deuren!

Sinds vorig jaar bakken SJIL de oliebollen en rozijnenbollen zelf, en zij hebben veel geleerd van de vorige editie. We als SJIL deze kennis meenemen in de uitvoering van dit jaar. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om op zaterdag 30 december te helpen met de voorbereidingen. Zij zullen bakken van 09:00 uur tot 21:00 uur en willen hiervoor in blokken werken. SJIL hebben wat hulp nodig bij het bakken, het inpakken van de bollen, en het startklaar maken van de oliebollenactie en opruimen.

Lijkt het je leuk om te helpen met de voorbereidingen? Laat dan voor 12 december weten of je beschikbaar bent. Zonder vrijwilligers kan deze fantastische dag niet voorbereiden. Alvast bedankt voor jullie hulp.

Op zondag 31 december zal de oliebollenverkoop plaatsvinden in Overloon, waarbij een groepje kinderen met een ouder als begeleiding langs de deuren zal gaan. Zij willen dan gebruik van bolderkarren stimuleren om te voorkomen dat er te veel auto's door het centrum rijden. Na afloop staat er nog een leuke verrassing te wachten, meer details hierover volgen nog.

SJIL heeft dus hulp nodig van kinderen en ouders (met bolderkar) op zondag 31 december van 9.30 uur tot 13.00 uur. Je kunt je alleen aanmelden of als groepje (dan wel met een ouder). Laat ons voor 12 december weten of je kunt helpen.

Meld je aan via e-mail op oliebollen@sjiloverloon.nl met de volgende gegevens:
- Je naam
- Ons groepje (indien van toepassing)
- Ouder die komt helpen
- Beschikking over een bolderkar: ja/nee

We hopen op veel enthousiaste kinderen en ouders om te helpen, zodat we er een geslaagde actie van kunnen maken met een mooie opbrengst voor SJIL!

Voor meer Meer info Via de website https://www.sjiloverloon.nl/  of op Facebook https://www.facebook.com/SJILoverloon/