PLUS Boodschappenpakketten voor de Voedselbank

Gepubliceerd op 4 december 2023 om 19:16

Overloon-Vierlingsbeek, 3 december 2023 PLUS Verbeeten start weer met een spaarcampagne voor een gratis boodschappenpakket. De komende maanden spaart de klant voor een pakket met een winkelwaarde van maar liefst 55 euro.

Ook dit jaar biedt PLUS haar klanten weer de mogelijkheid om te sparen voor gratis boodschappen. Dit pakket is uiteraard een welkom cadeau. Het boodschappenpakket is 55 euro waard en bevat naast een heleboel goede producten ook nog eens een kortingsvoucher van 50% korting in de online PLUS Taartenshop.

Actie met de Voedselbank

Bij PLUS Verbeeten staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. PLUS levert namelijk al sinds jaar en dag aan de plaatselijke Voedselbank. Nu haken zij daarnaast ook in met de spaaractie voor het boodschappenpakket. Bij de kassa hebben klanten de gelegenheid om (een deel van) hun spaarzegels te doneren aan de Voedselbank. PLUS Verbeeten zal na de spaaractie, op basis van de gedoneerde zegels, een aantal van deze boodschappenpakketten ter beschikking stellen aan de Voedselbank! De actie loopt tot en met 24 februari 2024.