Harde wind spelbreker Kerstmarkt LEKKER LOËN

Gepubliceerd op 10 december 2023 om 16:34

Op zondag 10 december zou er een gezellige sfeer- en kerstmarkt LEKKER LOËN op het sfeervolle Museumpark in Overloon. Zijn geweest, maar harde wind maakt hier een einde aan vanwege de harde wind.

De organisatoren hadden zich verheugd op een mooie dag vol kraampjes, muziek en leuke activiteiten, maar de harde wind gooide roet in het eten. Ondanks alle voorbereidingen en de inzet van vele vrijwilligers, Gezien de stormachtige weersomstandigheden is het uit veiligheidsoverwegingen niet Door te laten gaan Het afgelasten van de markt was een moeilijke beslissing, maar de organisatoren stonden voorop in het belang van de bezoekers en deelnemers. Hoewel het teleurstellend was, hopen zij op begrip voor deze situatie. En kijken ernaar uit om in de toekomst weer een succesvolle editie van LEKKER LOËN te organiseren. Zij danken iedereen die zich had voorbereid op dit evenement en we hopen dat zij in de toekomst weer op ieders steun kunnen rekenen.

Bedankt voor uw begrip. Namens de organisatie, PLIEN Overloon, Restaurant Museumzicht, Het Oorlogsmuseum en De Papegaai, 

(foto's Eetcafe & Pannenkoekenhuis Museumzicht)