Disco en crazy spring

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 19:43

Kom en sluit het jaar in stijl af op 23 december tijdens de laatste disco van het jaar in Sporthal De Raaijhal Overloon! Van 18.30 tot 20.30 uur kun je genieten van een geweldige sfeer en heerlijke muziek, samen met je vrienden en familie.

Kom en sluit het jaar in stijl af op 23 december tijdens de laatste disco van het jaar in Sporthal De Raaijhal Overloon! Van 18.30 tot 20.30 uur kun je genieten van een geweldige sfeer en heerlijke muziek, samen met je vrienden en familie. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij je het oude jaar op feestelijke wijze kunt afsluiten.

En om het nieuwe jaar goed in te luiden, organiseert Sporthal De Raaijhal Overloon op 2 januari van 10.00 tot 16.30 uur het Crazy Spring evenement met een gigantisch springkussen! Dit belooft een dag vol plezier en vertier te worden, waarbij jong en oud kunnen genieten van het springen en dansen tijdens dit leuke evenement.

Het team van Optisport wenst iedereen fijne feestdagen en een prachtig, gezond 2024 toe! Kom samen met ons het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar feestelijk verwelkomen. We hopen je te zien op onze evenementen en wensen je alvast veel plezier en geluk in het nieuwe jaar!

 

Contact

Sporthal De Raaijhal Overloon 

Raaijweg 15-17, 5825 AL Overloon

https://www.optisport.nl/sporthal-de-raaijhal-overloon

https://www.facebook.com/people/Optisport-De-Raaijhal