Noud Cornelissen sluit aan bij leidinggevend team PLUS Verbeeten

Gepubliceerd op 2 januari 2024 om 18:00

Overloon 2 januari 2024- Noud Cornelissen uit Overloon is onlangs aangesloten bij het leidinggevend team van PLUS Verbeeten in Overloon.

Deze stap past perfect in het ontwikkelplan dat Noud voor zichzelf heeft opgesteld. Hij zal hier samen met Roel Ebben en Ton van Lieshout de bedrijfsleiding gaan vormen. Deze heren zijn ook reeds jarenlang bekende gezichten in onze winkel in Overloon. Gezamenlijk verdelen zij de bedrijfsleiderstaken op persoonlijke competenties, kwaliteit en interesse.

Jolien Verbeeten: “Wij zijn trots en blij op de groei die Noud binnen ons bedrijf gemaakt heeft en met deze stap nog verder kan gaan maken. Bij ons bedrijf binnengekomen als lid van de vulploeg, vervolgens doorgegroeid als leidinggevende op de kruidenierswarenafdeling. Door persoonlijke ontwikkeling, goede samenwerking met de collega’s en een gezonde dosis ambitie kan hij nu een volgende stap zetten in zijn carrière.” Succesverhalen die laten zien dat er veel mogelijk is bij het werken bij PLUS Verbeeten. Samen zullen zij voor onze medewerkers en voor onze klanten zorgen. Zodat PLUS Verbeeten Overloon een fijne plek blijft waar je niet alleen je dagelijkse boodschappen haalt, maar waar we ook een ontmoetingsplek en bindende factor voor Overloon en omstreken blijven.