Concert Regio-Orkest Oost-Brabant in De Pit

Gepubliceerd op 3 januari 2024 om 19:09

Het Regio-Orkest Oost-Brabant (ROB) treedt op zondagmiddag 14 januari 2024 om 15.00 uur op in gemeenschapshuis De Pit in Overloon. Tijdens deze concertmiddag treedt ook Harmonie Gaudete uit Cuijk op.

De toegang is gratis. Het ROB treedt in zijn concertreeks 2024 verder op in Reek (zaterdagavond 20 januari) en in Eerde (zondagmiddag 21 januari).

Het Regio-Orkest Oost-Brabant bestaat uit amateurmuzikanten uit de regio Oost-Brabant, het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen, die hun liefde voor muziek graag delen met het publiek. Het ROB staat onder muzikale leiding van Bart van Zutven, tevens initiatiefnemer van het ROB.

 

De concerten bieden een rijk palet aan muzikale ervaringen. Het Regio-Orkest Oost-Brabant staat garant voor een middag of avond vol prachtige melodieën en meeslepende harmonieën. Albert de Vaal, voorzitter van het Regio-Orkest Oost-Brabant daarover: "We zijn ontzettend enthousiast over deze concertreeks. We kijken ernaar uit om ons publiek te betoveren met de schitterende klanken die we ten gehore zullen brengen samen met de andere orkesten. Ik nodig iedere muziek-, cultuurliefhebber en iedereen die wil genieten van prachtige harmoniemuziek graag uit om één of meerdere concerten van deze concertreeks bij te wonen. Het is meer dan de moeite waard."

 

De toegang tot de concerten in Overloon en Eerde is gratis, de entree voor het concert in Reek bedraagt 7,50 euro. Voor kaartverkoop en verdere details over de concerten, kunnen geïnteresseerden terecht op onze website: www.regioorkest.nl