Verkeersbeperkingen Vierlingsbeekseweg

Gepubliceerd op 13 januari 2024 om 16:24

Brabant water brengen u op de hoogte inplande werkzaamheden in uw buurt. Vanaf 15 januari 2024 tot naar verwachting 8 maart 2024 zullen er waterleidingen worden vernieuwd in de omgeving van Overloon - Schootshof, Vierlingsbeekseweg, Kuluutweg en Generaal Whistlerlaan. Deze werkzaamheden zijn van belang voor het verbeteren en handhaven van een betrouwbare watervoorziening in uw regio.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan er werkverkeer in uw straat aanwezig zijn en graafwerkzaamheden plaatsvinden. Daarnaast kunnen tijdelijke onderbrekingen en veranderingen in de waterdruk optreden. De adressen die hiermee te maken zullen krijgen, zijn op de hoogte gebracht van mogelijke tijdelijke hinder zoals bruin water, lage waterdruk, of tijdelijke geen water.

Deze werkzaamheden enige overlast met zich mee kunnen brengen. Echter, het vernieuwen van het waterleidingnet is noodzakelijk om ook in de toekomst te kunnen blijven rekenen op een goede en betrouwbare waterlevering.

Voor meer informatie over de werkzaamheden en eventuele vragen verwijzen wij u graag naar onze website www.brabantwater.nl/vernieuwingleidingnet of kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via 073 683 80 00 tijdens werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. In spoedsituaties waarbij een monteur noodzakelijk is, kunt u te allen tijde onze storingsdienst bereiken via 073 683 80 00 (keuze 1), aangezien dit nummer 24 uur per dag bereikbaar is.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking gedurende deze werkzaamheden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

https://www.brabantwater.nl/klantenservice

 

Werkzaamheden

de Werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door de infra beheerder in opdracht van de gemeente Land van Cuijk.

Tijdens deze werkzaamheden zal er beperking zijn in de bereikbaarheid en daarom zal een omleiding worden ingesteld. Het wegverkeer zal hinder ondervinden doordat de weg in één richting afgesloten en vindt plaats in de losse uitvoerperiode 1, van 15 januari 2024, 06:00 uur tot 23 februari 2024, 16:00 uur.

schermafbeelding2024-01-13om155323.webp

Tijdens de uitvoerperiode, die plaatsvindt van 26 februari 2024, 06:00 tot 1 maart 2024, 16:00, zal de Vierlingsbeekseweg in één richting worden afgesloten. Daarnaast zal de Holthesedijk worden afgesloten. Tijdens de uitvoerperiode gebruik te maken van de aangegeven omleidingsroutes.

schermafbeelding2024-01-14om112617.png

 

Tijdens de bovengenoemde periode zullen verkeersbeperkingen van kracht zijn op de Vierlingsbeekseweg. De weg zal in één richting worden afgesloten, waardoor er aanzienlijke vertraging kan ontstaan voor het verkeer. Gemeente Land van Cuijk adviseert weggebruikers om rekening te houden met een vertraging van 10 tot 30 minuten.

 

Deze werkzaamheden zullen naar verwachting aanzienlijke hinder veroorzaken voor zowel automobilisten als andere weggebruikers. Gemeente Land van Cuijk vraagt om uw begrip en medewerking gedurende deze periode.

 

Voor vragen over de werkzaamheden en de bijbehorende verkeersbeperkingen, kunt u contact opnemen met de gemeente Land van Cuijk. Wij danken u voor uw begrip en medewerking bij deze noodzakelijke infrastructuurwerken.

Gemeente Land van Cuijk