MTB Toertocht

Gepubliceerd op 12 januari 2024 om 15:15

Op zondag 21 januari 2024 vindt de GÉRARD KOCKEN MTB Toertocht plaats in Overloon. De tocht biedt de deelnemers de mogelijkheid om de prachtige omgeving van Overloon op de mountainbike te verkennen. De starttijd is flexibel, van 8.00 tot 10.00 uur, met gebruik van het handige Scan and Go System.

De startplaats van de toertocht is bij Museumzicht, gelegen op het adres Museumpark 5a in Overloon. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, namelijk 35, 45 of 55 km, afhankelijk van hun ervaring en voorkeur. De diverse routes beloven uitdagende terreinen en prachtige landschappen, waardoor zowel beginnende als ervaren mountainbikers aan hun trekken zullen komen.

 

Voor degenen die willen deelnemen, is inschrijving mogelijk. Dit evenement belooft een fantastische dag vol avontuur en sportieve uitdagingen te worden in de schilderachtige omgeving van Overloon. Met de flexibele starttijd en de verschillende afstanden is de GÉRARD KOCKEN MTB Toertocht toegankelijk voor mountainbikesters van alle niveaus.

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via fietssport.nl: https://www.fietssport.nl/inschrijven/55396/gerard-kocken-mtb-tocht

Het is ook mogelijk om in te schrijven op de startlocatie.

 

In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

 

De TKO heeft niet stilgezeten en de MTB- route is met een aantal mooie stukken uitgebreid in de prachtige bossen van Overloon. Deze nieuw aangelegde stukken worden opgenomen in de MTB-tocht. De vrijwilligers hebben hard gewerkt om de nieuwe stukken van de route er tiptop bij te laten liggen.meer info klik hier

 

Voor meer informatie op de website van Toerklub Overloon, www.toerklub.nl, en op www.facebook.com/toerkluboverloon.