Receptie & Ánwaerk Make

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 19:53

Op zondag 4 februari is het feest in De Kultuurbunker, gelegen aan 14 Oktoberplein 2 in Overloon. Vanaf 13.11 uur zal Carnavalsvereniging De Huibuuke je van harte welkom heten op de receptie van Prins Rick I & Prinses Karlijn.

Dit belooft een bruisende middag te worden vol gezelligheid en enthousiasme ter ere van de nieuwe prins en prinses. Na de receptie is het tijd voor Ánwaerk Make, waarbij je met mede-carnavalisten de handen uit de mouwen steekt om samen iets moois te creëren. Kortom, deze zondagmiddag vormt de perfecte voorbereiding op carnaval 2024. Mis deze kans niet om alvast in de feeststemming te komen en samen met De Huibuuke een geweldige tijd te beleven. Als je graag wilt spreken tijdens de receptie, kun je contact opnemen met de ceremoniemeester via receptie@huibuuke.nl om spreektijd aan te vragen. Het belooft een gezellige en feestelijke dag te worden, dus zorg dat je erbij bent om Prins Rick I & Prinses Karlijn te feliciteren en de carnavalssfeer alvast te proeven.

Voor Meer informatie op de site van Carnavalsvereniging van de huibuuke op (facebook.com/huibuuke) of op http://www.huibuuke.nl/