eenzijdig ongeval

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 21:45

Op zondagavond 14 januari, rond 20:00 uur, vond er eenzijdig ongeval plaats op de Oploseweg in Overloon. Het incident betrof een situatie waarbij de bestuurder van het voertuig op de vlucht sloeg na het ongeval.

Update 15-01-2024 Dit heeft de Woordvoerder van politie tegen over Overloon nieuws verklaart

Hallo Albert,

Betreft een eenzijdig ongeval waar bij de bestuurder de benen nam. In de omgeving is uitgebreid gezocht naar de bestuurder, ook gezien het barre weer. Niemand is aangetroffen in de omgeving. Het woonadres van de tenaamgestelde van de auto is door ons aangedaan. Uit de verklaringen is niet vast komen te staan wie de auto op het moment van het ongeval bestuurde.

 

Op zondagavond is een automobilist op de Oploseweg in Overloon met zijn voertuig op de kop in een sloot terechtgekomen. Opvallend genoeg heeft de bestuurder na het ongeval waarschijnlijk op eigen kracht het voertuig verlaten en is vervolgens gevlucht. Dit heeft geleid tot een zoekactie van de politie via Burgernet, waarbij zij nog steeds naar de man op zoek zijn.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een ooggetuige heeft gemeld dat de automobilist kort na het ongeluk is weglopen in de richting van Oploo.

Volgens de melding wordt er gezocht naar een Oost-Europese man, met een lengte van tussen de 1.70 en 1.80 meter, gekleed in een beige trui. Daarnaast is zijn kleding tot aan de borst nat. Voor eventuele tips kan men contact opnemen met het alarmnummer 112.

 [Ingezonden foto's]

Man neemt de benen nadat auto op de kop in sloot belandt: Burgernet ingezet

Op de Oploseweg in Overloon is zondagavond een automobilist met zijn voertuig op de kop in een sloot terechtgekomen. De bestuurder heeft daarna vermoedelijk op eigen kracht het voertuig verlaten en is ervandoor gegaan. Via Burgernet is er een melding gedaan. De politie is nog op zoek naar de man. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onduidelijk. Een persfotograaf meldt dat een getuige de automobilist kort na het ongeluk heeft zien weglopen in de richting van Oploo Lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/land-van-cuijk/man-neemt-de-benen-nadat-auto-op-de-kop-in-sloot-belandt-burgernet-ingezet~a81cded4/