Officiële onthulling nieuw informatiepaneel MTB-route van Toerklub Overloon

Gepubliceerd op 17 januari 2024 om 20:00

Op zondag 21 januari zal een mijlpaal worden bereikt voor de MTB-route van de Toerklub Overloon, aangezien de gemeente een nieuw informatiepaneel heeft geplaatst om het startpunt van de route te markeren.

Dit initiatief vormt de afsluiting van een feestelijk jubileumjaar en dient om de vaste ATB-route van de Toerklub Overloon verder te verbeteren. De officiële onthulling van dit paneel

87f14583-d243-4dea-a8f9-3ac4a8b7999b.jpg zal omstreeks 11.30 uur plaatsvinden en zal worden uitgevoerd door wethouder Maarten Jilisen. Alle liefhebbers en supporters van de MTB-route worden van harte uitgenodigd om bij dit heugelijke moment aanwezig te zijn en bij te dragen aan de feestelijke sfeer.

 

MTB Toertocht

 

Op zondag 21 januari 2024 vindt de GÉRARD KOCKEN MTB Toertocht plaats in Overloon. De tocht biedt de deelnemers de mogelijkheid om de prachtige omgeving van Overloon op de mountainbike te verkennen. De starttijd is flexibel, van 8.00 tot 10.00 uur, met gebruik van het handige Scan and Go System.

 

 

De startplaats van de toertocht is bij Museumzicht, gelegen op het adres Museumpark 5a in Overloon. De deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden, namelijk 35, 45 of 55 km, afhankelijk van hun ervaring en voorkeur. De diverse routes beloven uitdagende terreinen en prachtige landschappen, waardoor zowel beginnende als ervaren mountainbikers aan hun trekken zullen komen.

 

Voor degenen die willen deelnemen, is inschrijving mogelijk. Dit evenement belooft een fantastische dag vol avontuur en sportieve uitdagingen te worden in de schilderachtige omgeving van Overloon. Met de flexibele starttijd en de verschillende afstanden is de GÉRARD KOCKEN MTB Toertocht toegankelijk voor mountainbikesters van alle niveaus.

 

In verband met de veiligheid van onze deelnemers zal de vaste ATB-route die dag tot 14:00 afgesloten zijn voor niet-deelnemers.

 

De TKO heeft niet stilgezeten en de MTB- route is met een aantal mooie stukken uitgebreid in de prachtige bossen van Overloon. Deze nieuw aangelegde stukken worden opgenomen in de MTB-tocht. De vrijwilligers hebben hard gewerkt om de nieuwe stukken van de route er tiptop bij te laten liggen.meer info klik hier

 

Voor meer informatie op de website van Toerklub Overloon, www.toerklub.nl, en op www.facebook.com/toerkluboverloon.