Speeltuin Gewoon Buiten vraagt om hulp

Gepubliceerd op 16 februari 2024 om 10:19

Helaas heeft de Speeltuin Gewoon Buiten afgelopen maanden moeten constateren dat de rolstoeldraaimolen kapot was. Dit was een zeer vervelende situatie, aangezien de draaimolen een eyecatcher is waarin kinderen met en zonder beperking heerlijk samen kunnen spelen. Gelukkig kunnen zij melden dat de draaimolen inmiddels gerepareerd is en binnenkort weer terug zal zijn.

Zij doen een beroep op iedereen die dit initiatief een warm hart toedraagt om de Speeltuin Gewoon Buiten te helpen door middel van een donatie. Deze donaties zullen worden gebruikt voor het herstellen van de rolstoeldraaimolen en voor de kosten van het laten keuren van alle speeltoestellen. Zelfs een kleine bijdrage kan een groot verschil maken.

rolstoeldraaimolenspeeltuin01-05-2020--2.webp

 

In de aankomende maanden zullen er weer verschillende samenspeeldagen worden georganiseerd. Houd daarom de website in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten: www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl

 

De Speeltuin Gewoon Buiten zijn iedereen die  steunt ontzettend dankbaar. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de speeltuin voor iedereen toegankelijk en veilig blijft. De Speeltuin Gewoon Buiten is een samenspeeltuin in Overloon waar 80.000 bezoekers per jaar gebruik van maken.

 

Je kunt een donatie doen via de volgende link: https://www.gofundme.com/f/rolstoeidraaimolen

 

Namens het bestuur van stg Recreatie en Meer, bij voorbaat dank voor jullie steun.

 

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/ of op de website van gewoon Buiten op www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl

Kijk de alle foto’s van de Speeltuin gewoon Buiten op https://www.overloonnieuws.nl/speeltuin-gewoon-buiten