Kroegetocht gildehuis

Gepubliceerd op 16 februari 2024 om 17:21

De tweede editie van De Kroegetocht, georganiseerd door Carnavalsvereniging De Huibuuke, was een groot succes! Met een nieuwe locatie in het gildehuis van de Sint Theobaldusgilde was het een gezellige en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers. De sfeer zat er goed in, en de feestelijke stemming zorgde voor een geweldige avond vol plezier en vermaak.

De vernieuwde opzet van De Kroegetocht zorgde voor een frisse wind in het evenement. De nieuwe locatie bood een perfecte ambiance voor de feestgangers, en de toevoeging

 

Met de enthousiaste nieuwe Kroegetocht-leiders aan boord werd de avond in goede banen geleid en konden alle deelnemers volop genieten van alles wat het evenement te bieden had. De positieve energie en het enthousiasme van zowel de organisatoren als de feestgangers zorgden voor een onvergetelijke ervaring die nog lang zal worden herinnerd.

 

Al met al was De Kroegetocht een doorslaand succes waar de Carnavalsvereniging De Huibuuke en alle deelnemers met trots op terug kunnen kijken. Met de geweldige nieuwe locatie, de levendige sfeer en de enthousiaste Kroegetocht-leiders was de tweede editie een waar festijn dat de verwachtingen overtrof.Carneval vierde same ien Loën, want wá motte thuus doên’!

 

 

Voor meer informatie over het carnaval en andere evenementen, kan men terecht op de website van Carnavalsvereniging Huibuuke, te vinden op www.huibuuke.nl Facebook www.facebook.com/huibuuke Facebook Jeugdcarnaval www.facebook.com/Jeugdcarnaval-De-Huibuuke