Grensrechter valt in bij SSS’18: ‘Dit was eigenlijk niet de bedoeling’

Gepubliceerd op 19 februari 2024 om 19:02

Hij was al gestopt, eind vorig seizoen na twintig jaar, maar stond zondagmiddag toch weer op het veld bij SSS’18. Wout Janssen (38) viel in tegen Eendracht’30 maar kon een nederlaag in Mook niet voorkomen: 2-1 in de tweede klasse E.

Door Dominique Pichel 18-02-24

Dit was eigenlijk niet de bedoeling, lachte Janssen. Maar omdat Joris Albers in de warming-up door zijn enkel ging en Cas Rutten niet helemaal fit bleek, heb ik de scheidsrechter gevraagd of ik niet alleen als grensrechter van SSS op het wedstrijdformulier mocht staan, maar ook als reservespeler. Heel eerlijk: ik wist niet dat het kon. Maar het mocht dus wel. Tijdens de tweede helft heb ik de vlag aan een ander gegeven, in de dug-out van kleding geswitcht en nog even warmgelopen. Dat had ik wel nodig. Zo viel Janssen

tributewedstrijdwoutjanssenco03-06-2023--7-1.webp

(foto: Wout Janssen)

Ongeveer twintig minuten voor tijd als stormram in, op zoek naar de gelijkmaker na de Overloonse aansluitingstreffer van Thymo van de Pas.