Pinbox in centrum in Overloon

Gepubliceerd op 27 februari 2016 om 09:00

Overloon-Met ingang van zaterdag 27 februari wordt aan het 14 Oktoberplein 2 in Overloon een Pinbox, een op zichzelf staande geldautomaat, zie bijgaande foto, in gebruik genomen.

 20160219-IMG_0076-1.jpg

De Pinbox is voorzien van een geld - en sealbagautomaat. Door de werkzaamheden die hiervoor verricht moeten worden is de geldautomaat aan de Bergkampweg 2a vanaf 22 februari niet meer in gebruik. In de vijf tussenliggende dagen kunnen de inwoners van Overloon e.o. terecht in Boxmeer.

Service blijft

Met het plaatsen van de Pinbox biedt Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen de inwoners van Overloon e.o. de service om contant geld te kunnen blijven pinnen. Voor Ondernemers en verenigingen blijft de mogelijkheid om sealbag(s) te storten. In het voortraject heeft de Rabobank gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de KBO en de Dorpsraad.  Samen met deze partijen en de gemeente  is besloten om de Pinbox aan het 14 Oktoberplein 2 te realiseren. lees meer op bron: www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/lvcm/nieuws/items/pinbox_in_centrum_van_overloon_huidige_geldautomaat_wordt_verplaatst

20160219-IMG_0080-1.jpg