Voorinschrijving PLUS Kleffenloop in overloon geopend

Gepubliceerd op 26 februari 2016 om 18:08
A.V. Sporting Boxmeer heeft op 27 februari de voorinschrijving geopend voor de zesde PLUS Kleffenloop in Overloon, die op zondag 17 april wordt gehouden.
De PLUS Kleffenloop is alweer meerdere jaren een vertrouwd en terugkerend evenement in Overloon. Halverwege april staan de bossen in Overloon in het teken van hardlopen! Dit jaar is de PLUS Kleffenloop op zondag 17 april. Net zoals in de voorgaande jaren is het start- en finishpunt bij sporthal De Raaijhal. Van daaruit volgt het parcours een mooie en gevarieerde route over het terrein van het Oorlogsmuseum, langs het Schaartven en de uitkijktoren en door de prachtige Overloonse bossen. Het parcours gaat vooral over verharde paden. Hardlopers kunnen kiezen tussen de 5 km, de 10 km en de 15 km. Voor de jeugd zijn er twee afstanden: de Bambinoloop van 250 meter en de Jeugdloop van 1 km.
De starttijden zijn als volgt: bambinoloop om 9.30 uur, 1 km om 9.45 uur, 5 km om 10.30 uur, 10 en 15 km om 10.40 uur.

Voorinschrijven
Op 27 februari is de voorinschrijving voor de PLUS Kleffenloop geopend. Door voorinschrijving krijgt men korting op het inschrijfgeld. De bambinoloop kost dan € 2,-, de 1 km € 3,-, de 5 km € 5,-, de 10 km € 6,- en de 15 km € 9,-. Inschrijven kan via de website www.avsportingboxmeer.nl. De betaling gaat via automatische incasso na de wedstrijd. De voorinschrijving sluit op zaterdag 16 april.
Op de dag zelf is inschrijven mogelijk tot een half uur voor de start van de wedstrijd. De kosten zijn dan wel iets hoger.
Voor de eerste 90 voorinschrijvers op de afstanden voor senioren zijn er weer mooie T-shirts beschikbaar, gesponsord door Djeenz en Auto Kusters uit Overloon.lees meer op bron: boxmeersweekblad.nl/nieuws/voorinschrijving-plus-kleffenloop-geopend