NLdoet 2024

Gepubliceerd op 9 maart 2024 om 12:14

Op 15 en 16 maart 2024 zal het Oranje Fonds in samenwerking met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het hele land NLdoet organiseren; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet richt de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en van betekenis te zijn!

Vrijwilligers vormen het kloppend hart van talloze sociale initiatieven. Het Oranje Fonds wil met NLdoet laten zien hoe cruciaal actieve burgers zijn voor de samenleving. Als je nog geen vrijwilliger bent, is NLdoet de perfecte gelegenheid om te ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties biedt het tevens een prachtige kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

 

Heeft jouw organisatie een leuke NLdoet-activiteit in gedachten? Moet het buurtcentrum dringend worden opgeknapt, is de locatie van de Voedselbank toe aan een schoonmaakbeurt, wil je een verwendag organiseren voor alle ouderen in het verzorgingshuis, of heb je een andere leuke activiteit in petto? Registreer je organisatie op de NLdoet-website en doe mee aan NLdoet 2024! Ook meedoen als vrijwilliger is eenvoudig; zoek op 15 en 16 maart een leuke activiteit op de website en meld je aan.

 

Voor degenen die in Overloon wonen, zijn er verschillende activiteiten om aan deel te nemen. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het onderhoud van een bijenvriendelijke tuin op een versteend bedrijventerrein in Overloon op zaterdag 16 maart 2024 van 10:00 tot 14:00 bij de Oude Molen, Overloon. Daarnaast is er ook de activiteit "Wat zijn je mogelijkheden als je oud bent" op dezelfde dag en locatie van 11:00 tot 15:30 bij Derpshei, Overloon.

 

Wil je meer informatie over de activiteiten in Overloon of andere locaties? Dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen op de website van NLdoet via de volgende link: https://www.nldoet.nl/over-nldoet. Hier kun je je aanmelden als vrijwilliger of jouw organisatie registreren voor een activiteit. Laten we samen de handen uit de mouwen steken en een positieve impact maken tijdens NLdoet 2024!

 

Activiteiten in overloon

 

Meld je aan klik hier

Onderhoud van bijvriendelijke tuin op versteend bedrijventerrein in Overloon

Zaterdag 16-03-2024,  10:00 - 14:00

de Oude Molen, Overloon

 

 

Meld je aan klik hier

Wat zijn je mogelijkheden als je oud bent

Zaterdag 16-03-2024,  11:00 - 15:30

Derpshei, Overloon

Voor meer informatie over NLdoet 2024! op https://www.nldoet.nl/