Automobilist onwel: met spoed naar het ziekenhuis

Gepubliceerd op 9 maart 2024 om 20:45

Op zaterdag 9 maart om 12:25 uur werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een medisch incident aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon. Een automobilist was onwel geworden, wat leidde tot een snelle reactie van de politie, ambulancedienst en een mobiel medisch team (MMT). Er werd zelfs een traumahelikopter vanuit Volkel ingezet, die landde bij het gildehuis aan de Stevensbeekseweg.

Mede dankzij de assistentie van omstanders wordt mijn man waarschijnlijk morgen ontslagen uit het ziekenhuis.

Gelukkig kon mede dankzij de hulp van omstanders het slachtoffer snel de benodigde zorg ontvangen. Deze hulp heeft naar alle waarschijnlijkheid het leven van de automobilist gered. Als resultaat hiervan zal hij naar verwachting op maandag 11 maart uit het ziekenhuis ontslagen worden.

Het MMT landde in een veld bij het gildehuis aan de Stevensbeekseweg, waar het medisch personeel werd opgepikt en naar de plaats van het incident gebracht. Na ter plekke de benodigde zorg te hebben verleend, werd het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

omstanders medische team en de hulpdiensten hebben snel gehandeld om de benodigde zorg te verlenen en het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen. De woordvoerder van de politie heeft tegenover Overloon Nieuws bevestigd dat het inderdaad ging om een automobilist die onwel was geworden, en dat het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.