SSS’er van het jaar 2024: Leon van de Pasch!!

Gepubliceerd op 25 maart 2024 om 22:11

Tijdens de druk bezochte vrijwilligersavond van SSS’18 is Leon van de Pasch benoemd tot SSS’er van het jaar 2024!! Al meer dan 55 jaar, sinds 1 augustus 1968, is Leon lid van onze vereniging. Als voetballer gaf Leon altijd 100% in het veld en schuwde geen duel. Wat vaker dan de gemiddelde speler werd Leon gecorrigeerd door de leidsman van dienst.

Als vrijwilliger heeft Leon een lange staat van dienst. Afgelopen november stopte Leon na negen jaar als bestuurslid van onze vereniging. Leon was in die tijd verantwoordelijk voor voetbaltechnische zaken en gebouwen en terreinen. Zijn mogelijke opvolger heeft na een grondige analyse geconcludeerd dat de taken rondom gebouwen en terreinen eigenlijk door vier personen moeten worden uitgevoerd. Komende tijd blijft Leon gelukkig betrokken bij de groencommissie, accommodatiezaken en is Leon iedere donderdagavond een vaste gast in de kantine van SSS’18.

Het door de jeugd zoveel gebruikte pannaveld is tevens mede mogelijk gemaakt door Leon.

Tijdens de vrijwilligersavond zijn de vrijwilligers in de watten gelegd met heerlijke hapjes van De Vier Linden uit Vierlingsbeek, de humor van tonprater Andy Marcelissen en de drankjes werden verzorgd door speelsters van de vrouwenselectie. Onze club kan niet zonder vrijwilligers en het was mooi om te zien dat er zoveel betrokken vrijwilligers een handjes uit de mouwen steken voor onze club!!

Bron: sss18 https://www.sss18.nl/1/72/ssser-van-het-jaar-2024-leon-van-de-pasch/