Dinner at the ZooParc Overloon

Gepubliceerd op 7 april 2024 om 10:08

Dinner at the Zoo is terug en vindt plaats van 31 mei t/m 10 juni 2024! Heb je zin in een buitengewone expeditie? Kom dan naar 'Dinner at the Zoo' en geniet van een heerlijk 4-gangen diner met uitzicht op de bijzondere diersoorten in ZooParc Overloon.

Het diner vindt verspreid over het park plaats, zodat je telkens van een ander uitzicht kunt genieten. Bovendien krijg je een speciale rondleiding. En dit alles is voor het goede doel! De opbrengst gaat namelijk naar Stichting Wildlife. De gerechten worden verzorgd door Restaurant Boompjes uit Overloon.

logo-restaurant-boompjes-768x937-standard.png

 

Praktische informatie
Tijd: aanwezig om 16:45, om 17:00 uur start het schenken van het aperitief en het serveren van de amuse. De avond zal tot ongeveer 22:30 duren.
Prijs: De kosten bedragen €120,- per persoon (dit is inclusief een rondleiding door het park en het bijwonen van voederpresentaties in het park en geldt ook voor abonnementhouders).
Tip: Dit arrangement is zeer exclusief en er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel, want vol = vol.

Reserveren
Dinner at the Zoo wordt georganiseerd op:

  • Vrijdag 31 mei
  • Maandag 3 juni
  • Vrijdag 7 juni
  • Maandag 10 juni

 

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Reserveren kan via https://www.zooparc.nl/evenement/dinner-at-the-zoo/