Alpenblech

Gepubliceerd op 26 april 2024 om 17:07

Op vrijdag 10 mei zal de Duitse kapel Alpenblech optreden in Overloon. Dit is een unieke kans om deze bijzondere muziekgroep live te aanschouwen.

Alpenblech is een gerenommeerde kapel die bekend staat om hun energieke en meeslepende optredens. Met hun mix van traditionele Alpenhorns, accordeons en andere typische instrumenten, brengen zij een bijzondere sfeer teweeg. Tijdens hun optreden in Overloon zullen zij een programma presenteren vol authentieke Beierse volksmuziek, gecombineerd met eigentijdse interpretaties.

 

Om er zeker van te zijn dat je deze bijzondere avond niet mist, adviseren wij je om nu al een plaats te reserveren. Klik hier op om kaartjes bestellen" en vul het eenvoudige formulier in. Binnen enkele dagen ontvang je via het door jou opgegeven e-mailadres een bevestiging van je reservering.

 

Het optreden vindt plaats in gemeenschapshuis "de Pit" in Overloon. De avond begint om 19.30 uur met een optreden van onze eigen kapel Freunde Echo. Vanaf 21.00 uur speelt Alpenblech.

 

Dus noteer alvast 10 mei 2024 in je agenda en verzeker jezelf van een plek bij dit optreden van Alpenblech in Overloon. Het belooft een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten te worden.

 

Kijkt u ook eens op www.blaaskapel.nl en de Facebookpagina facebook.com/blaaskapel.freundeecho voor meer informatie.