1e kindervakantieweek in Overloon

Gepubliceerd op 6 mei 2016 om 20:02

Dit jaar wordt er voor de eerste keer een kindervakantieweek in Overloon georganiseerd. In de eerste week van de zomervakantie is het zover. In die week gaan we drie dagen lang (dinsdag, woensdag en donderdag) alleen maar leuke dingen doen!

In dit boekje staat allemaal handige informatie over de kindervakantieweek zodat je kunt lezen wat je kunt verwachten. En het allerbelangrijkste: achter in dit boekje staat een formulier waarmee je je kunt opgeven. Je mag hierbij ook één of twee namen van vriendjes of vriendinnetjes opgeven bij wie je graag in de groep wilt zitten. Hier proberen wij zoveel mogelijk rekening mee te houden. Dus lees alles eens door, twijfel niet en geef je op!

Wat is een kindervakantieweek?

Kindervakantieweken zijn er in allerlei soorten en maten maar staan altijd in het teken van leuke activiteiten voor kinderen. Bij sommige vakantieweken staat één activiteit centraal, bij andere is er een veel breder aanbod. Ook de lengte is niet overal hetzelfde, dat kan zijn van enkele dagen tot een hele week.

Wij kiezen ervoor om te starten met drie dagprogramma’s vol met sport, spel, creativiteit en vertier. Een afwisselend programma zodat er voor iedereen iets leuks bij zit.

Waarom een kindervakantieweek?

De werkgroep van kindervakantieweek Overloon bestaat uit zeven ouders die het tijd vonden om ook in Overloon een kindervakantieweek te organiseren. Samen met SJIL zijn wij aan de slag gegaan om onze ideeën uit te werken. Met een kindervakantieweek wordt die lange zomervakantie extra leuk. Je kunt zo drie dagen lang met je vriendjes en vriendinnetjes spelen en bovendien is het ook leuk om met andere dorpsgenootjes actief te zijn.meer info op www.sjiloverloon.nl/kindervakantieweek/34-1e-kindervakantieweek-in-overloon