Steakhuis in westernstijl huren? Voor 60.000 euro per jaar is ie van jou

Gepubliceerd op 9 mei 2024 om 09:06

Je zou er bij wijze van spreken morgen kunnen beginnen. Steakhuys Leuke Broeders in Overloon is nog volledig ingericht en wacht op een nieuwe uitbater. Voor een huur van 60.000 euro per jaar mag je aan de slag in een restaurant in westernstijl.

Door Joost Ariaans 8 mei 2024

Maar wacht even.
Wat is er met de vorige uitbaters gebeurd?

Dat is wel een triest verhaal. Die begonnen vol goede moed, tweeënhalve maand voor de corona-uitbraak. De uitbaters kwamen, zoals ze in hun afscheidswoord in november 2022 op Facebook zeggen, ‘een donkere rollercoaster’ terecht. Waar ze niet meer uitkwamen.

Heilige vuur was uit

Ze huurden het pand van Tonnie en Angela Gabriëls die het erachter liggende Park Duivenbos runnen. ,,We hebben ze in coronatijd nog geholpen met de huur, zegt Tonnie Gabriëls. Dat deden we fifty-fifty. Maar na corona kwam de krapte op de arbeidsmarkt. Personeel en koks waren niet meer te krijgen of werden veel te duur.” De stijgende energiekosten hielpen ook niet mee. We merkten dat het heilige vuur was uitgeblust.

 

Nou is het zo dat Gabriëls op zoek is naar een koper van zijn park met honderd chalets en stacaravans. De gedachte was eerst om alles in één keer te verkopen, zegt hij. Dus inclusief restaurant. Maar weet hij inmiddels, het kan wel jaren duren voordat je een geschikte koper vindt voor zo’n park, ook al is dat volgens hem kerngezond. ,,En als het jaren duurt, is het zonde om het restaurant al die tijd leeg te laten staan.”

Chaletpark te koop

 

Waarom hij zijn park wil verkopen? Lees meer op bron: https://www.gelderlander.nl/land-van-cuijk/steakhuis-in-westernstijl-huren-voor-60-000-euro-per-jaar-is-ie-van-jou~a7f74b1b/