Frühschoppen met Blaaskapel Freunde Echo en De Maasgalmkapel

Gepubliceerd op 17 mei 2024 om 17:10

Op zondag 9 juni organiseert blaaskapel Freunde Echo wederom een gezellig Frühschoppen in de buitenlucht bij Ontmoetingspunt ’t Helder.

De locatie is uitermate geschikt om het optreden in de buitenlucht te organiseren. We hopen dan ook op goed weer. Ook al valt het weer een beetje tegen, het gaat altijd door!

Het concert begint om 11.00 uur en de toegang is gratis!

Als eerste zal Freunde Echo zelf optreden. Daarna is het de beurt aan een gastkapel, namelijk De Maasgalmkapel uit het Belgische Kessenich.

Freunde Echo heeft met deze kapel inmiddels een vriendschapsband opgebouwd. Zo is Freunde Echo al jaren een vaste gast op het festival dat de Maasgalm elk jaar eind april/begin mei organiseert in Kessenich.

Dan wordt aldaar gedurende een weekend een sporthal ingericht waar op zaterdag en zondag verschillende kapellen optreden met als hoogtepunt op zaterdag de Tsjechische kapel Gloria. Dit festival vond onlangs plaats voor de 39e keer.

U bent welkom op zondag 9 juni in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon (www.helder-overloon.com), aanvang 11.00 uur, toegang gratis!

Neemt u ook eens een kijkje op de website van Freunde Echo, www.blaaskapel.nl en op de website van De Maasgalmkapel www.maasgalmkapel.be