Rolstoel 3-daagse

Gepubliceerd op 20 mei 2024 om 10:46

Elk jaar in mei vindt er in Overloon, een uniek evenement plaats: de Rolstoel 3-daagse. Georganiseerd door de Zonnegroet, is dit een belevenis waarin inclusie, saamhorigheid en de genieting van de natuur centraal staan.

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 mei zal de bonte karavaan van rolstoelgebruikers en hun duwers door het buitengebied trekken. Op de eerste twee dagen worden de deelnemers gastvrij ontvangen op verschillende verrassende buitenlocaties, waar zij kunnen genieten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid van de lokale gemeenschap.

 

Het evenement biedt niet alleen een unieke kans voor rolstoelgebruikers om de omgeving te verkennen, maar ook voor hun duwers om nieuwe vriendschappen op te bouwen en een diepere verbondenheid te ervaren. Samen ontdekken zij de schoonheid van het landschap en maken zij herinneringen die zij voor altijd zullen koesteren.

 

Op donderdag 30 mei wordt het evenement feestelijk afgesloten, met muziek en een gezellige bijeenkomst. Dit is een moment om terug te blikken op drie dagen vol avontuur, ontmoetingen en inclusie.

 

De Rolstoel 3-daagse is een jaarlijks hoogtepunt in de agenda van de Zonnegroet Overloon-Holthees-Smakt. Het evenement is een symbool van de toewijding van deze gemeenschap om mensen met een beperking te integreren en te laten participeren in de samenleving. Het is een ode aan diversiteit, saamhorigheid en de kracht van samen te genieten van de natuur.

 

Voor meer informatie over dit bijzondere evenement verwijzen wij u naar de website van de Zonnegroet Overloon-Holthees-Smakt: http://zonnegroet-ohs.nl/. Laat u inspireren door dit feest van inclusie en verbinding.